Aalscheer 50

Borne

€ 520.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

All-inclusive | Deze chique woning geeft je een wel heel complete woonbeleving. Alle ingrediënten zijn aanwezig: 23 zonnepanelen, energielabel A, ruime zonnige tuin, eigen oprit met carport en door de hele woning een stijlvolle ambiance met mooie woonkeuken en meer dan genoeg (slaap)kamers. It’s ALL-INN en dat maakt wonen aan de Aalscheer 50 op de Bornsche Maten nou zo buitengewoon!

We gaan voor het complete pakket en dat betekent dat ook de perfecte ligging tot de dekking behoort. Bijna direct gelegen aan het groene Beekpark. Ja precies, dat park waar je de eerste ochtendwandeling met de optrekkende dauw maakt en later de kids naar het kinderdagverblijf of de school brengt. Tussendoor spring je op de fiets naar hartje Borne voor een fanatieke sportsessie in je favo sportschool en haal je de boodschappen ook meteen binnen.

Compleet welkom! | De fiets of auto parkeer je droog onder de carport of via de hardhouten bergingsdeuren in de garage. Ook ’s avonds gaat dat met gemak, de aankomstverlichting zorgt daar wel voor. We gaan voorbij de ruime hal met toilet en komen meteen in de living. Wat een ruimte en check de massief houten parketvloer. Linksaf naar de woonkeuken en je kan zo aan de slag! Maar eerst tijd voor koffie. Dan klap je de laptop open aan de grote keukentafel. Genoeg inspiratie met dit uitzicht door de dubbele tuindeur naar buiten!

Allround service | ’s Avonds kokkerel je de leukste recepten in deze luxe keuken. Stijlvol vanwege de kleurstelling, een inductie kookplaat en door de uitbouw van 2,4 m in combi met de hoekopstelling heb je héél veel kast- en bergruimte. De keuken is het hart van dit huis, maar dankzij de en-suitedeuren heeft elk lid van het gezin ook zijn me-timemomentje gegarandeerd. Trek die deuren maar dicht en plof na een lange dag op je gave hoekbank, tijd voor jezelf!

Het zorgeloze arrangement | Zo kunnen we de slaapetage wel noemen. De trappen zijn voorzien van PVC en dat is onderhoudsvrij, jij hoeft nooit te schilderen. En alles is strak afgewerkt, met in natuurtinten geschilderde muren en keurig gelegde laminaatvloer. Hier 3 x slapen en een moderne badkamer. Met inloopdouche, ligbad én elektrische vloerverwarming weet je het zeker: deze is perfect voor je wekelijkse spa-beleving!

Voor de volledige ervaring | Ga je naar boven! Hier heb je 3D lichtinval door de grote dakkapel, hoge zijraam én dakraam. Perfect als slaapkamer, privé fitness of “gewoon” de was. Achter de knieschotten verstop je alles wat je voorlopig niet nodig hebt. Zo, dat is uit ’t zicht.

Dubbel groene service! | Naast de plek is ook je huis ‘groen’. Optimaal geïsoleerd, dat verteld energielabel A je al. Daarnaast leveren de 23 zonnepanelen op het huis én de garage zeker genoeg op om je huis te voorzien van elektra. Ga helemaal op de groene tour en leg een nieuwe laadpaal aan: gratis rijden gaat je lukken!

Vanaf maart kan het bbq-seizoen van start! Zo’n zonnige tuin als deze nodigt in ieder geval uit. Samen tafelen onder het XXL elektrische zonnescherm terwijl je uitkijkt op de groene tuin met extra breed gazon. Of pak je momentje op het ligbed in de ochtendzon op terras No. 2 bij het tuinhuis achterin, over privacy gesproken: dit is je plek.

We zeiden toch, it’s all in, dus plan die bezichtiging maar in!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2010

Inhoud

590 m3

Perceel

263 m2

Tuin

123 m2
zuidoost

Woonoppervlak

143 m2

Location

#Bornsche Maten & #Bornse Beek!

Middelbare school

Biken maar! Naar ‘t Twickelcollege

Food & drinks

ROAST it is leuk!

Basisschool

De Beekpark School “gewoon” in ’t park

Supermarkt

Kiezen maar: PLUS, AH, ALDI?

OV

De Veste net over de Beek

Mediadesk

Timeline

 • 2010

  Plan De Groene Hof

  Het plan: Het ‘groen’ van de Groene Hof zou worden ingevuld door brede groenstroken om het project met riante bouwkavels vanaf 262 vierkante meter aan de Bornsebeek. Wij zeggen: gelukt!

 • 2021

  Een nieuwe carport

  Extra luxe met dakraam en aankomstverlichting

 • 2023

  De kids gaan lopend naar school

  Beide in het park: Kinderdagverblijf Boerderij de Bongerd en de Beekpark School

 • 2024

  Jouw ontspanningsterrein?

  Het uitlaten van je viervoeter (of jezelf), kan alleen maar leuk zijn zo!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

volledig geisoleerd, hr glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR Kombi Kompakt 28
eigendom

Verwarming

cv ketel
Extra groen!