Albert van der Meerstraat 4

Hengelo

€ 300.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Wow, hier heb je ‘m, die woning mét view, want wat een sfeervolle vijver ligt hier voor de deur! Wonen op deze groene spot in de geliefde wijk #Woolderes geeft dat rustige gevoel. Toch ben je nog steeds dicht bij het centrum van Hengelo, iets met; ‘het beste van beide werelden?’

Welkom!
Kom hier aanrijden en je ervaart meteen de rust. De wijk is wijds opgezet, hoge bomen, brede straten met als middelpunt die prachtige vijver omringt door groen. Genoeg plek om te parkeren aan straat, maar ook op eigen terrein biedt deze woning opties, zo heb je een riant oprit met garage. Ben jij van die leefstijl met net wat meer gemak? De start vind je hier: je opent de garage met de elektrische bediening en die boodschappen draag jij gewoon droog naar binnen, want check die overdekte doorloop op je oprit naar de voordeur, ideaal!

Je entree maak je via de handig ingedeelde hal. Links onder de trap is de garderobe en rechts een vaste kast. Een deur verder kom je in de heerlijk ruime woonkamer. Lees: deze is maar liefst 9,3 m lang en linksaf heb je nog een extra hoek. Dit is de perfecte plek voor een tof wand tv-meubel. Vanuit de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde kijk je beide super groen weg: aan de voorzijde op de prachtige vijver en aan de achterzijde op je beschutte tuin. Richting de tuin heb je een basic, friswitte hoekkeuken, voorzien van inbouwapparatuur.

Vanuit hier naar buiten
De rust die je aan de voorzijde van de woning ervaart in de wijk, vind je ook terug aan de achterzijde. Je hebt geen achterburen, dus geen inkijk en boven jouw schutting prijkt daardoor enkel groen uit. Verder is de tuin verzorgt aangelegd met een terras aan de voor- en achterzijde. Zo vind je ’s ochtends en ’s avonds het zonnetje!

Boven
Boven heb je 3 goede slaapkamers, waarvan slaapkamer 1 en 2 aangenaam ruim en ook nog eens vaste kasten hebben over de volle breedte van de kamer. Slaapkamer 2 - de grote slaapkamer aan de voorzijde - heeft een vide en achter het leuke luik bovenin verstop je zo al je vakantiekoffers en de kerstboom. Meer bergruimte nodig? Kan! Er is namelijk ook een afzonderlijke berging aan de achterzijde van de woning. De badkamer is er ook op deze verdieping en is uitgevoerd met witte tegel, douche, toilet en wastafel.

We sommen het nog even voor je op, de ‘++’ van deze topper:
- Onderhoudsarme kunststof kozijnen
- Hele fijne en geliefde wijk
- Dichtbij centrum van #Hengelo
- Je eigen lange oprit
- Goed onderhouden
- Een praktische en diepe garage met elektrische roldeur. Achterin heb je volop plek voor je hobby-/ en klusspullen, uitermate praktisch!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1976

Inhoud

362 m3

Perceel

226 m2

Tuin

66 m2
noord

Woonoppervlak

106 m2

Location

Lovely Woolderes

Middelbare school

Het Twickelcollege = op struikelafstand

Food & drinks

8 min. fietsen naar de terrasjes

Basisschool

Wooldermarke is leuk!

Supermarkt

Op de fiets naar de Jumbo

OV

Buslijn 12 ben je zo

Mediadesk

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha HR
eigendom

Verwarming

cv ketel