Anton Geesinkstraat 19

Oldenzaal

€ 425.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Loop alvast in gedachten mee? We starten bij de Anton Geesinkstraat 19 in Oldenzaal onder de carport, twee auto’s kunnen hier prima op de oprit staan. De L vormige woonkamer is riant en geeft je een mooi uitzicht aan de voorzijde op de Abe Lenstrastraat. Wij kunnen verleiding niet weerstaan om even op de bank te ploffen: altijd goed om deze ruimte te ervaren. De keuken is aan de achterzijde en staat in open verbinding met de woonkamer, met de riante achtertuin zit het wel goed. Is jouw wens een leefkeuken, no problem de tuin blijft riant. 3 slaapkamer badkamer en zolderruimte staan tevens tot je beschikking.

Welkom
We openen de voordeur en stappen de hal binnen, hier tref je de toiletruimte met vrijdragend toilet aan. Lopen we rechtdoor, dan komen we in de living met tegelvloer waar het daglicht door de erker zo fijn naar binnen valt. Daarnaast maakt de erker deze ruimte lekker groot en is er ruimte genoeg om een gave zithoek te creëren. Deze plek staat garant voor gezellige avonden! De keuken bevindt zich aan de achterzijde, onze tip uitbouwen maar! Niet omdat de keuken niet meer goed of te klein is, integendeel deze kan nog jaren mee en ook hier past zo’n grote eettafel perfect. Maar is jouw wens een leefkeuken, no problem, jouw tuin blijft riant! De keukenunit in hoekopstelling heeft naast meer dan genoeg kastruimte ook diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken bereik je de berging en de inpandige garage. Deze is voorzien van elektra en water. Natuurlijk heb je hier plek voor jouw fietsen of motor maar misschien wil je de garage liever inzetten als klusplek of hobbyruimte, de keuze is aan jou.

Boven
Op de eerste verdieping zijn er, naast de overloop, twee goede slaapkamers en een badkamer aanwezig. De vloeren zijn van laminaat. Voor de badkamer geldt: van de juiste gemakken voorzien! Een heerlijke doucheruimte, ligbad, toilet en een wastafel.

Yes, nóg een laag woonplezier
Op deze met vaste trap te bereiken verdieping tref je een zolderruimte en een derde slaapkamer, een vierde slaapkamer is hier evenals op de eerste verdieping mogelijk. Aan jou de keus en wij geven je de tips!

Mooi weertje, op naar buiten…
We benoemden hem al even aan het begin, maar wat een heerlijke tuin is dit! Met de breedte en de diepte van deze tuin zit het wel goed. De dag starten met een heerlijk kopje koffie op het terras en profiteer optimaal van de middag en de avondzon in deze zonnige tuin op het zuiden. Eigenlijk is dit zo’n tuin waar het altijd om genieten draait!

Wat je verder nog moet weten?
- Het energielabel is in aanvraag.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1997

Inhoud

410 m3

Perceel

305 m2

Tuin

124 m2
zuid

Woonoppervlak

124 m2

Location

Het Hulsbeek is dichtbij

Middelbare school

5 minuten

Food & drinks

Op naar de binnenstad!

Basisschool

Keuze genoeg.

Supermarkt

Jumbo

OV

Bushalte Hengelosestraat 200 meter.

Mediadesk

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
AWB Thermomasters 3HR
lease

Verwarming

cv ketel