Beatrixstraat 39

Rossum

€ 239.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een throwback naar de seventies, naar jaar 1973 om precies te zijn. Een periode waarin het vrije leven gevierd werd en dat je hier de ruimte en vrijheid ervaart is een ding dat zeker is! Perfect op de hoek gelegen en daarmee pak je een enorm wijds blikveld over de Twentse landerijen. Binnen mogen de handjes nog even uit de mouwen, maar eenmaal gedaan en je waant je hier dagelijks in de natuur met het plein van Rossum aan je voeten aan het einde van de straat.

Ruim 50 jaar geleden hebben ze als eerste bewoners de ‘eerste keus’ gehad over de woningen in deze rij en wij begrijpen dat die is gevallen op deze, want hoe uniek is dit vrije uitzicht in combi met het ruime perceel, waar je een wel hele bijzondere ‘achterom route’ hebt. Samen met vrienden sportief biken door de Twentse landerijen en dan in de achtertuin met wijds uitzicht belanden voor een dorstlesser. Op de oprit parkeer je met gemak 3 auto’s terwijl je als hobbyist of thuisklusser je gang kan gaan in de ruime garage, zomaar een paar voorbeelden van de extra’s die dit huis te bieden heeft.

Kom binnen en ontdek een plek waar de tijd soms lijkt stil te staan, maar stiekem is dit toch ook ongelooflijk charmant? De behang- en tegelpatronen die volop inspiratie geven voor de hippe 'retrolook' anno nu, zodat jij straks helemaal jouw moderne stempel kan drukken op dit huis.

4 redenen waarom je deze 2/1 kapwoning wel moét bekijken:
- De oprit, is goed voor: niet 1, 2, maar zelfs 3 auto’s, over ruimte gesproken!
- Als je het type ‘Handige Harry’ bent of veel vrienden met rechterhanden is dit een geweldige kans! De begane grond is nu riant genoeg, maar uitbouwen over de volle breedte kan er fantastisch. Dus ‘hallo leef- en/of bijkeuken’!
- De woning is groter dan je denkt: verdieping 2 leent zich goed om verder af te werken en dan is ook die dakkapel op z’n plek. Wordt ‘t slaapkamer 4 of toch een werkkamer met uitzicht?
- Dat je hier ruimte en vrijheid ervaart is een ding dat zeker is. Naast een diepe voortuin, welke je privacy biedt vanaf de straat, is de achtertuin op ’t zonnige zuidoosten ook nog eens 15 meter diep. Wij begrijpen wel dat de haag laag afgesnoeid is. Zo pak je altijd het blikveld over de Twentse landerijen.

Het gemoedelijke dorpse karakter, waar je elkaar groet op straat, bekenden aanmoedigt bij voetbalvereniging RSC en voor gemak kiest wanneer er afgehaald wordt bij Eetcafe Jimmy, precies dat is het kenmerkende aan Rossum. De natuurlijke omgeving enerzijds en steden als Oldenzaal op de korte route, is waar natuur en ontspanning samen komen. Een perfecte plek onder de noemer: wil-ik-wonen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1973

Inhoud

340 m3

Perceel

289 m2

Tuin

113 m2
zuidoost

Woonoppervlak

85 m2

Location

Nature calls: randje Rossum

Middelbare school

Kwartier fietsen naar ‘t Carmel College

Food & drinks

Jimmy is gezellig!

Basisschool

De Kerkewei

Supermarkt

Op naar Oldenzaal!

OV

Lijn 64 naar Almelo of Oldenzaal?

Mediadesk

Timeline

  • 1969

    Een stukje geschiedenis

    Ruim 50 jaar geleden

  • 2023

    Jouw nieuwe fietsroute?

    Hier ga je “gewoon even binnendoor” de natuur in

Energie

Energielabel

E

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Bosch 28 HRC
eigendom

Verwarming

cv ketel, gashaard