Bentinckstraat 88

Oldenzaal

€ 550.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Warme donkerrode gevelsteen, brede dakoverstekken, een tentdak en erker, precies dit is een architectonisch statement naar de jaren ’30, een parel en dan ook nog eens met een bouwjaar van 2008. En dat laatste zorgt gelijk voor een energielabel waar we anno nu blij van worden!
Deze parel, heeft een aantal schitterende contrasten, waarvan we de eerste hierboven al verklapt hebben en een ander vinden in huis. Werk en vrijetijd gaan hier namelijk perfect samen. De garage is namelijk omgetoverd tot (beauty)salon aan huis. Kortom meer vrijetijd, bye bye reistijd, vanaf nu telt binnen 3 seconden van je werk naar de bank.
Ook de locatie is voorbeeld, vrijstaand op een hoek, dus rust en ruimte volop. En anderzijds op het dynamische punt van verkeersbewegingen dat elke Oldenzaler kent, de kruising Dr. Kuijperstraat – Dr. Ariënsstraat – Bentinckstraat en in die laatste zijn we hier beland. Welkom op nummer 88.

We starten bij de voorgevel:
Een knipoog naar de jaren ‘30, maar dan anno nu met leuke details en materialen die het net even opvallender en duurzamer maken. Een mix van praktische elementen of beter gesteld woonwensen te denken aan carport en ruim oprit met cachetmakers als de erker, brede gootoverstekken en dakkapel on top.
Voor we naar binnen gaan willen we je nog even een vraag stellen: Shoppen we een lunch bij de Jumbo en Kosse. cafetaria Groener of lopen we toch snel de stad in? Dit is namelijk het luxe dilemma van wonen hier!

We gaan naar binnen:
Indrukwekkend, dit voel je gelijk en ervaar je optimaal in de woonkamer, waar het daglicht binnenvalt en we zo’n chique glimmende tegelvloer treffen.
Zelf zijn we fan van de keuken, gescheiden van de living, in zwart-wit kleurstelling en met materialen en apparatuur van hoog niveau.
Het laatste item van deze woonlaag dat we nog even willen uitlichten is de salon, de voormalige garage. Mega handig wanneer je altijd al die stiekeme ambitie had tot het werken aan huis, check hier kan het.

Op naar boven:
2 verdiepingen boordevol ruimte, tel maar eens mee, 1, 2, 3, 4, 5 slaapkamers (en nee, dit zijn zeker niet de minste), waarvan een ingericht als walk-in closet, oftewel dromen komen uit. Een separate waskamer mag natuurlijk ook niet ontbreken en de bergruimte achter de knieschotten op zolder maakt dat afscheid nemen van spulletjes niet nodig is.
Last but not least hebben we nog de badkamer, in lijn met de rest: enorm. Ligbad, douche, bidet, toilet, dubbele wastafel, it’s all in.

Buiten:
Schuifpui open en ontbijten in de ochtendzon of juist nog even de laatste zonnestralen meepakken en borrelen in de avondzon, in beiden komen we maximaal tegemoet.
Een grote schuur, dus kom maar op met al die fietsen. Misschien heb je die laatste niet heel veel meer nodig, want vanaf hier kun je eigenlijk ook alles lopend af. Centrum, supermarkt, slager en cafetaria alles dichtbij en laat dat nou stiekem ook het leuke kenmerk zijn van deze plek zijn!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2008

Inhoud

680 m3

Perceel

329 m2

Tuin

95 m2
noordoost

Woonoppervlak

184 m2

Location

Een punt dat elke Oldenzaler kent!

Middelbare school

Voor elke studierichting dichtbij

Food & drinks

Cafetaria Groener voor de beste patat

Basisschool

De Drie-Eenheid, een no-nonsense school

Supermarkt

‘nieuwe buurman’ Jumbo raden we aan

OV

Pak de bus op de Anjerstraat

Mediadesk

Timeline

  • 2007

    De impressie van toen

    En zo mooi is het ook zeker geworden!

  • 2016

    Het jaar dat de tuinberging is geplaatst

    Super handig voor het stallen van fietsen en tuinspullen

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Smartline HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk