Bronforelstraat 2

Hengelo

€ 450.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

We gaan op vakantie! Althans bijna, want zo voelt het wonen hier. Opstaan, broodjes halen bij bakker Wouda en ontbijten in de ochtendzon op het balkon aan het water. Zo maar een ochtend aan de Bronforelstraat 2 in Hengelo.

Wandel vervolgens een mooie route langs het Broekpark en de Slangenbeek of pak de auto en kies een leuke stad uit. Ook een optie met de A1 zo dichtbij. Wat een topplek is dit eigenlijk!

Gek op avonden boordevol gezelligheid met vrienden of familie? Goed om te weten, want we voldoen aan alle randvoorwaarden om dit tot een succes te maken. Komen ze per auto dan zijn er bezoekersparkeerplaatsen, La Citadelle is gastvrij. En om nog even uit te wijken naar waar de naam van dit complex vandaan komt: vertaald is het een fort, bastion of kasteel en dat snappen we natuurlijk helemaal met het water als surrounding.

Gastvrij voor bezoekers dus, maar andere randvoorwaarden voor zo’n leuke avond zijn natuurlijk een gigantische tafel om met z’n allen te dineren of een spelletjesavond te vieren. Die past zonder twijfel! Of een logeerkamer, zodat ze laat op de avond niet nog huis hoeven te rijden. Ook daar voorzien we in.

Bijkomen na alle hectiek doen we languit op de bank, de vloerverwarming onder de chique tegelvloer zorgt voor aangenaam binnenklimaat in het hele appartement. Door de lange ramen is de dynamiek van de verkeersbewegingen van auto’s en fietsers te volgen, oftewel altijd iets te zien. Hoe groot is dan het contrast met het uitzicht aan de andere zijde, want hier is het blikveld de vijver, absoluut uniek.

Kortom dit is appartement voor de liefhebber van bijzonder wonen, one-of-a-kind, en een waar alles samenvalt, super licht en zelf in te regelen met elektrische zonwering, mooi materialen, maar niet overdone, wij houden ervan!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2008

Inhoud

354 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

105 m2

Location

La Citadelle, het water als surrounding

Middelbare school

(klein)kids gaan naar Het Twickelcollege

Food & drinks

Vishengel uit vanaf het balkon! ;-)

Basisschool

de Rank, Telgenkamp- of Europaschool

Supermarkt

AH & Dirk op < 2km

OV

Je pakt de bus al op de Deurningerstraat

Mediadesk

Timeline

  • 2007

    Start verkoop van La Citadelle

    In werkelijkheid nóg mooier dan de artist impression toen

  • 2008

    Het jaar dat de appartementen gereed waren

    Het zijn er 13 in totaal

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hr glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming geheel

Plattegrond