Dalmeden - Meander-Zuid - bouwnummer 17

Hengelo

€ 277.920 v.o.n.

Brochure

Huis & Buurt

Heerlijk wonen in het groene Dalmeden! Meander-Zuid is onderdeel van de allernieuwste woonwijk Dalmeden, in het noorden van Hengelo. Een ruim opgezette woonwijk met een groen karakter. Een prachtige woonspot tussen de Hagestein en de Borgharen met het buitengebied om de hoek. Hier is wonen volop genieten en jij de kans om het huis van je dromen te bouwen.

Binnen dit project worden er 13 ruime kavels uitgegeven. De kaveloppervlaktes variëren van 448 m2 tot maar liefst 703 m2. Kavels waarop je zelf een huis kunt laten bouwen met volop vrijheid in indeling en uitstraling. Samen met de vakmensen van Holtkamp Bouw B.V. bouw jij hier straks jouw droomhuis. Dus zeg het maar, wordt het een statig herenhuis of ga je voor een modern-landelijke uitstraling?

Aan de Borgharen woon je straks aan een weg met alleen bestemmingsverkeer en tegenover je huis ligt een groenstrook. Bouwnummer 17 heeft een oppervlakte van maar liefst 703 m2 en is daarmee de grootste kavel in het plan.

Alles weten over bouwnummer 17? Laat het ons weten!

More
Less

Facts

Bouwjaar

0

Inhoud

0 m3

Perceel

704 m2

Tuin

Woonoppervlak

0 m2

Location

Heerlijk wonen in het groene Dalmeden!

Middelbare school

C.T. Stork College: 9 min. fietsen

Food & drinks

Pizzeria Slangenbeek: 4 min. fietsen

Basisschool

Europaschool: 1,3 km verderop

Supermarkt

AH of Dirk: 3 min. rijden

OV

Bushalte Het Broek: 6 min. fietsen

Timeline

 • 2018

  Kavels uitgegeven

  Meander-Zuid bestaat in totaal uit 83 bouwkavels, waarvan 13 kavels worden uitgegeven en ontwikkeld door Holtkamp Bouw B.V.

 • 2020

  Eerste woningen gebouwd!

  Holtkamp Bouw B.V. is gestart met de bouw van de eerste woningen! Een aantal zijn zelfs al opgeleverd

 • 2021

  Wegen en groen

  De structuren en wegen van Meander-Zuid worden bepaald door de aanwezige bomen. Tussen de wegen worden paden aangebracht, waardoor een ‘web’ ontstaat dat geschikt is voor ommetjes te voet

 • 2022

  Meander-Noord

  In de toekomst zullen in het gebied tussen Meander-Zuid en de Dalmedenweg ook bouwkavels komen. Bekijk hier alvast de concept verkaveling

Energie

Energielabel

Isolatie

Warm waterVerwarming