de Matenstraat 36

Oldenzaal

€ 425.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

‘Nieuwbouwen’ in een bestaand huis, hoe stoer klinkt dat! Toch is dat misschien wel de beste omschrijving voor dit bijzondere project aan de Matenstraat in Oldenzaal, ofwel The M project. Hier gaat het gebeuren! Meerdere huizen komen hier te koop, waarbij we gefaseerd van start gaan. Ieder huis is uniek. Van 2-onder-1-kap tot gelijkvloers wonen. Maar wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal van top tot teen verbouwd moeten worden.

De koper kiest
Als koper krijg je inspraak op de oplevering van jouw huis. Je kunt kiezen voor de uitvoering ‘woonklaar’ of een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’. Het uitgangspunt is een woonklare oplevering, hieronder lees je hoe dat er precies uit ziet. Wil je liever zelf aan de slag, dan kies je voor een 'klushuis'.

Woonklaar
Per huis is er een tekening en opleverstaat beschikbaar die je kunt opvragen bij HOME makelaars. Alle ruimtes worden conform deze opleverstaat opgeleverd en het uitgangspunt is de huidige bestaande indeling. Er is een stelpost voor sanitair en tegelwerk beschikbaar en in sommige gevallen is er al een keuken aanwezig.

Klushuis
Kies je een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’, dan wordt er enkel gezorgd voor een basis: een lege woning waar jij zelf de regie neemt over hoe je de woning indeelt en afbouwt. Elke woning heeft hierin zijn eigen basisindeling, uitvoering en mogelijkheden. De meterkast krijgt een vaste plek en de (nuts) kabels en leidingen worden tot daar aangelegd. Ook de riolering wordt aangelegd op een vaste plek in de kluswoning. Jij bepaalt en bouwt zelf jouw indeling om ‘m helemaal naar jouw persoonlijke smaak en wensen in richten.

Woning 6, handsoMe
Huis nummer 6 heeft de naam handsoMe, omdat wij deze ontzettend ‘leuk’ vinden. Waarom we dat vinden? Dat gaan we je vertellen:

• 169 m2 woonoppervlakte, de grootste van allemaal. Check, dat is dus lekker ruim!
• Beneden is dit huis ingericht met een berging, bijkeuken en een woonkeuken kan gecreëerd worden.
• De keuken is nu apart van de woonkamer. Laat je (een van) de muren zitten, of gaat die er toch uit? It’s all yours!
• Boven zijn er 2 ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer kent een mooie grootte. Heb je liever 3 slaapkamers? Ook dat kan.
• Op zolder zijn er nog eens 2 ruime slaapkamers. En dat zet de teller op 4!
• Ook de tuin is de grootste van allemaal: breed, diep en zonligging #zuid. Kom maar door met die zonnige dagen! Hoe ga jij ‘m aanleggen? De schuttingen worden in ieder geval vast geplaatst.
• Ook de voortuin heeft een mooie grootte. Genoeg plek, dus voor de oprit.

Benieuwd? Let us know en we plannen een bezichtiging!

More
Less

Facts

Bouwjaar

0

Inhoud

576 m3

Perceel

264 m2

Tuin

94 m2
zuid

Woonoppervlak

169 m2

Location

De Matenstraat, Oldenzaal

Middelbare school

Twents Carmel College

Food & drinks

Groote Markt: 1,5 kilometer

Basisschool

Dichtstbijzijnd: vernieuwde Nutsschool

Supermarkt

AH, Jumbo, Aldi of Lidl in het centrum

OV

Station Oldenzaal = 7 min. fietsen

Timeline

 • 2020

  Zorgwoningen

  Het complex is in gebruik geweest bij Jarabee, die nog steeds een deel in gebruik heeft 

 • 2022

  Woonklaar of klushuis?

  Als koper krijg je inspraak op de oplevering van jouw huis. Je kunt kiezen voor de uitvoering ‘woonklaar’ of een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’

 • 2022

  Work in progress

  De werkzaamheden om de woningen te splitsen zijn al volop in uitvoering.

Energie

Energielabel

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel

eigendom

Verwarming

cv ketel