de Matenstraat 38

Oldenzaal

€ 410.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

‘Nieuwbouwen’ in een bestaand huis, hoe stoer klinkt dat! Toch is dat misschien wel de beste omschrijving voor dit bijzondere project aan de Matenstraat in Oldenzaal, ofwel The M project. Hier gaat het gebeuren! Meerdere huizen komen hier te koop, waarbij we gefaseerd van start gaan. Ieder huis is uniek. Van 2-onder-1-kap tot gelijkvloers wonen. Maar wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal van top tot teen verbouwd moeten worden.

De koper kiest
Als koper krijg je inspraak op de oplevering van jouw huis. Je kunt kiezen voor de uitvoering ‘woonklaar’ of een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’. Het uitgangspunt is een woonklare oplevering, hieronder lees je hoe dat er precies uit ziet. Wil je liever zelf aan de slag, dan kies je voor een 'klushuis'.

Woonklaar
Per huis is er een tekening en opleverstaat beschikbaar die je kunt opvragen bij HOME makelaars. Alle ruimtes worden conform deze opleverstaat opgeleverd en het uitgangspunt is de huidige bestaande indeling. Er is een stelpost voor sanitair en tegelwerk beschikbaar en in sommige gevallen is er al een keuken aanwezig.

Klushuis
Kies je een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’, dan wordt er enkel gezorgd voor een basis: een lege woning waar jij zelf de regie neemt over hoe je de woning indeelt en afbouwt. Elke woning heeft hierin zijn eigen basisindeling, uitvoering en mogelijkheden. De meterkast krijgt een vaste plek en de (nuts) kabels en leidingen worden tot daar aangelegd. Ook de riolering wordt aangelegd op een vaste plek in de kluswoning. Jij bepaalt en bouwt zelf jouw indeling om ‘m helemaal naar jouw persoonlijke smaak en wensen in richten.

Woning 4, awesoMe
Huis nummer 4 heeft de naam awesoMe, gewoonweg omdat wij deze ‘geweldig’ vinden. Waarom we dat vinden? Dat gaan we je vertellen:

• 161 m2 woonoppervlakte, check, dat is dus lekker ruim!
• Beneden is dit huis ingericht met een extra kamer. En daar kan jij een berging, speelkamer of thuis-werkplek van creëren.
• Een keuken is hier al aanwezig en die kan je laten zitten.
• Boven zijn er 3 slaapkamers en de badkamer kent een mooie grootte. Hoe ga jij ‘m indelen?
• Op zolder zijn er nog eens 2 slaapkamers. Voordeel van nummer 4 is dat er hier ook een douche aanwezig is. Wel zo fijn!
• De achtertuin is niet zo groot. Daarentegen heb je hier wel een enorme zijtuin. Dat vraagt om creativiteit in aanleg. De schuttingen zullen alvast voor je geplaatst worden.

More
Less

Facts

Bouwjaar

0

Inhoud

558 m3

Perceel

355 m2

Tuin

175 m2
noord

Woonoppervlak

161 m2

Location

De Matenstraat, Oldenzaal

Middelbare school

Twents Carmel College

Food & drinks

Groote Markt: 1,5 kilometer

Basisschool

Dichtstbijzijnd: vernieuwde Nutsschool

Supermarkt

AH, Jumbo, Aldi of Lidl in het centrum

OV

Station Oldenzaal = 7 min. fietsen

Timeline

 • 2020

  Zorgwoningen

  Het complex is in gebruik geweest bij Jarabee, die nog steeds een deel in gebruik heeft

 • 2022

  Woonklaar of klushuis?

  Als koper krijg je inspraak op de oplevering van jouw huis. Je kunt kiezen voor de uitvoering ‘woonklaar’ of een oplevering in de vorm van een ‘klushuis’

 • 2022

  Work in progress

  De werkzaamheden om de woningen te splitsen zijn al volop in uitvoering.

Energie

Energielabel

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel

eigendom

Verwarming

cv ketel