de Roerdomp 63

Denekamp

€ 269.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Zo hé, deze leuke plek al gespot? Op de hoek aan de Roerdomp, onderdeel van de groene wijk Janskamp; een heerlijke omgeving om te wonen en te leven. Dat #groene kenmerk van de wijk komt op deze hoek maximaal tot zijn recht. Zowel aan de voorkant, als aan de zijkant kijk je #vrij weg de straten door. En wandel je die straten uit, dan loop je zo het buitengebied #deKnik in. Maar ook de gezelligheid is op te zoeken in het centrum van Denekamp, zo’n 5 minuutjes fietsen. Voor ieder wat wils!

Buiten genieten
Waar we normaal via de voordeur binnenkomen, pakken we hier in Denekamp liever de achterom! De achtertuin is vorig jaar nog vernieuwd. Het is een grote tuin, check, bijna 14 meter diep. Aan privacy én gezellige plekken dus geen gebrek. Meerdere zitjes zijn hier aangelegd en groene vingers zijn niet nodig, hier ligt kunstgras!

Een boek lezen, urenlang borrelen of gezellig tafelen: de zomers kunnen ons niet lang genoeg duren! Het is hier de overkapping die zorgt dat je elke dag weer opnieuw gaat genieten van die heerlijke ‘Ibiza vibe’. Een elektrisch haardje zorgt hier voor verwarming en door de glazen schuifwand kan je hier tot laat vertoeven.

Kom binnen!
Check, via de achterdeur komen we in de bijkeuken, naast dat hier gewassen kan worden, is deze ook perfect in te richten als #thuiswerkplek of #studiehoek. Via de volgende deur komen we in de keuken. Dit is een keuken met een ‘view’, want terwijl jij de groente snijdt of lekker staat te kokkerellen werp je af en toe een blik op straat. De keuken is modern, met een granietenblad en voorzien van alle apparatuur om die heerlijke maaltijd te bereiden.

Knus gevoel
De dagen worden korter en het wordt weer wat frisser buiten. Extra redenen om ’s avonds weer lekker languit op de bank te ploffen! Waar kan dat nou beter dan in zo’n woonkamer als deze. En overdag? Dan geniet je hier juist weer van het vele licht dat binnenkomt door de grote ramen aan de voorkant, zijkant en achterkant door de openslaande tuindeuren naar je eigen ‘buitenverblijf’, de overkapping.

Door naar boven
Via de hal, waar dezelfde pvc-vloer als in de woonkamer ligt, is de toiletruimte en trap naar boven te bereiken. Op de overloop ligt net als in de slaapkamers een laminaatvloer. De 3 slaapkamers zijn lekker ruim en rolluiken zorgen ervoor dat het lekker lang donker blijft. De badkamer, je hebt vast de foto gezien, mag een welverdiende update krijgen. Hoe ga jij dit aanpakken?

Slaapverdieping 2
Door naar nog zo’n volwaarde verdieping, de zolder. Bereikbaar via een vaste trap, met allereerst een ruime overloop met #werkplek en ruimte voor de ketel. De 4e slaapkamer ga je hier vinden: lekker ruim en een dakraam zorgt voor het lichtinval.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1979

Inhoud

410 m3

Perceel

213 m2

Tuin

92 m2
west

Woonoppervlak

123 m2

Location

Op een hoek: ruimtelijk & vrij!

Middelbare school

TCC Denekamp: 1,1 km fietsen

Food & drinks

Wandeling naar de Watermolen? 3,2 km

Basisschool

De Veldkamp & Kingschool: 600 m lopen

Supermarkt

Plus, Jumbo en Aldi in het dorp

OV

Halte Veldkampsweg = 550 m rennen

Mediadesk

Timeline

 • 1979

  Situatie 63 woningen in de ‘Janskamp’

  Het groene stratenplan van de wijk is al goed zichtbaar!

 • 2021

  Jaar van de tuin

  Vorig jaar was het jaar van de tuinverbouwing. Veel leuke plekken zijn gecreëerd!

 • 2022

  Zomer 2022

  De tuin mooi in bloei!

Energie

Energielabel

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel