Eendrachtstraat 3

Hengelo

€ 315.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Wil je historie en nostalgie echt beleven, je wanen in het begin van de 20e eeuw met charmante huizen in schilderachtige straten, veel groen en leuke hofjes, dan heten we je welkom aan de Eendrachtstraat 3 in Hengelo!

In tuindorp "'t Lansink", gebaseerd op de Engelse tuinstadgedachte en een van de meest geliefde wijken van Hengelo, wordt deze woning op toplocatie aangeboden. Op loopafstand van het openluchtzwembad, de Tuindorpvijver en met alle dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen, het stadscentrum en openbaar vervoer in de directe nabijheid.

De woning is gelegen op een ruim en diep perceel van 271 m2 eigen grond, welke grenst aan de Buitenweg en waar ook een eigen oprit kan worden gerealiseerd.

Sfeervol wonen
Je auto parkeer je hier aan straat en je entree maak je in de hal met trapopgang en toilet. Vanuit hier heb je de keuze: naar de woonkamer aan de voorzijde, óf de eetkamer welke gescheiden zijn middels 'en suite' deuren. Beide zijn heerlijke chill-zones. De nostalgische gaskachels, hoekkast en hoge plafonds bepalen hier de sfeer. Zie jij jezelf al in relaxen met een goed boek? Via de eetkamer kom je in de aanbouw waar ook de keuken met serre is gesitueerd en openslaande tuindeuren je naar de tuin brengen. Deze ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming; heerlijk aangenaam!

Charmant slapen
Via de overloop kom je op de overloop met wel een hele unieke doorgang naar een bergruimte. Check de dubbele deuren als toegang, ultieme charme! Hierachter plek voor al je spullen, een dakraam zorgt voor de nodige lichtinval en tevens is hier de c.v.-ketel verstopt. Ook heb je 2 slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde, erg royaal. Deze heeft tevens een handige vaste kast voor je kleding. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde kijk je uit op je heerlijk groene tuin! Tenslotte de badkamer. Hier heb je links een handige wasruimte en rechts de douche, 2e toilet en een wastafelmeubel.

Groen, groener, groenst!
Het paradepaardje van deze woning? De tuin! Hier vind je veel natuurgroen voor het echte buitengevoel. Ook is deze heerlijk diep en op het westen gelegen, dus zon totdat deze ondergaat. #can't wait for summer! Doordat de tuin grenst aan de Buitenweg zijn hier nog mogelijkheden voor een eigen oprit.
Kortom, hier creëer je jouw eigen droompaleis. Kies voor een complete ommezwaai door flink te renoveren of ga voor een paar slimme aanpassingen met grootse impact die de woning updaten. Aan jou de keuze!

Wat je verder nog moet weten:
- Naast de berging op de 1e verdieping heb je ook nog een met vlizotrap te bereiken vliering; hier kan je dus een boel grote opbergdozen kwijt.
- Ook je provisiewaar heb je een plek voor: die kelder waar je ruim in kan staan is er!
- In de zomer van 2020 zijn alle ramen, deuren & kozijnen nog geschilderd.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1911

Inhoud

311 m3

Perceel

271 m2

Tuin

125 m2
west

Woonoppervlak

96 m2

Location

Tuindorp ‘t Lansink

Middelbare school

ROC van Twente

Food & drinks

Restaurant ‘t Lansink

Basisschool

Daltonschool Hengelo Zuid

Supermarkt

Kies maar: PLUS, ALDI, AH & Jumbo

OV

Buslijn 53 is er > eind van de straat!

Mediadesk

Energie

Energielabel

F

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
HR combi
eigendom

Verwarming

cv ketel