Erve Klopper 40

Oldenzaal

€ 259.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een blik op de voorgevel en je weet het, dit is de Erve Klöpper, die moderne uitstraling in combi met het dakterras, waar je geweldig van de ondergaande zon kan genieten, kenmerken dit deel van de straat. Bijzonder, charmant en toch ook wel iconisch, én daarom zoeken wij het type dat net even meer lef heeft om anders te wonen, misschien wel ietsje meer gedurfd!

Alleen al de plek maakt het verschil, kijk met ons mee door het keukenraam en zie het veld, de ‘beekzone’, dat de zomermaanden vol wilde bloemen staat, bomen en in de verte weilanden die je nieuwe overburen zijn, hoe gaaf is dit? Daltonschool De Bongerd en het mooie buitengebied van Lemselo kunnen we bijna bestempelen als je andere buren, met de auto ben je zo op de rondweg en via de Wolbertdijk is het maar even trappen naar het centrum, kortom toplocatie!

Tot jouw beschikking staan verder:
• De ‘must-have’ voor de zonliefhebber, een tuin op zuidoost, dus laat het voorjaar en die lange zomeravonden maar weer komen straks
• Een studio (de zolder), of misschien wel een beter naam, een ‘ik-doe-hier-wat-ik-wil’ ruimte
• Zo’n handige luifel bij de voordeur, maakt dat je droog blijft, terwijl je de sleutels staat te zoeken
• De erker en schuifpui, zorgen voor nog meer licht en ruimte (gevoel), en vergeet dus bij die eerste niet even uit het raam te kijken, dit uitzicht gaat nooit vervelen!
• Yes, die praktische ruimte is ook aanwezig: het achterportaal, de plek waar je kan wassen en gewoon met vieze schoenen kunt binnenlopen
• 3 slaapkamers, die elk hun eigen kracht kennen, ga je voor de kamer met veel ruimte, het sublieme uitzicht of juist die ‘klein, maar fijn’, maar bovenal gezellige kinderkamer?
• Voor de badkamer geldt ‘it’s all in’, ligbad, douche, wastafel met meubel en vrijdragend toilet, oftewel zoals we het graag zien
• Een volwaardige 2e verdieping met nog meer space! De kampeerset of kerstspullen berg je hier netjes achter de knieschotten, zodat je die studio maximaal kunt benutten. Wat dacht je van die chill-, studeer- of misschien wel ik-doe-hier-wat-ik-wil-kamer?
• Je eigen dakterras, über chique en waar het goed vertoeven is in de namiddagzon. Eigenlijk moet je dit laatste gewoon zelf komen beleven!
• Zo’n compacte tuin met zongarantie, kortom vooral om van te genieten! Weinig onderhoud dus des te meer tijd om eens wat vaker die BBQ aan te steken

Eigenlijk gaat elke woonwens in vervulling en woon je opvallend anders, oftewel dit is jouw keuze om onderscheidend te zijn!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2005

Inhoud

435 m3

Perceel

165 m2

Tuin

71 m2
zuidoost

Woonoppervlak

123 m2

Location

Het uitzicht hier = one-of-a-kind!

Middelbare school

TCC De Thij: open, creatief & respect

Food & drinks

Op de fiets ben je er zo: Tanie Annie’s!

Basisschool

De Bongerd, hier rennen ze zelf naar toe

Supermarkt

(luie) tip: AH bezorgt hier ;-)

OV

Goed te doen! 4km van het treinstation

Mediadesk

Timeline

 • 2009

  Onze ‘voortuin’ is klaar

  De herinrichting van de beekzones met waterbeleving, speel- en wandelplekken = voltooid

 • 2016

  Nieuwe meubels in de woonkamer

  En daarmee weer helemaal anno nu

 • 2020

  Wij gaan een nieuwe uitdaging aan!

  En hopen op nieuwe bewoners die net zo veel woonplezier gaan beleven als ons hier

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming