Geelster 112

Oldenzaal

€ 275.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Hi dit is de Geelster 112 te Oldenzaal! Parkeer de auto op je eigen oprit en zo houd je alle ruimte in de garage over voor jouw hobby. Via de poort wandel je de ruime tuin in met die ideale ligging op het zuiden.

Deze hoekwoning is lekker ruim, heeft een moderne badkamer en ook nog eens een 4e slaapkamer. Privacy alom en dat ervaar je al door het speelveld aan voorzijde, maar ook in de tuin met extra zijgrond. Een uitbouw is hier (wellicht) mogelijk, maar als tuin is dit ook een leuke plek, check maar eens de appelboom waar de appels maar wat graag aan groeien!

In de straat zijn extra parkeerplaatsen beschikbaar, scholen bereik je binnendoor en in no-time ben je onderweg naar plaatsen als Weerselo, Ootmarsum of de verdiepte rondweg in Oldenzaal met aansluiting op de A1.

Je zult de voordeur niet vaak gebruiken, maar we gaan hier toch (overdekt) naar binnen. Welkom in de hal met vrijdragend toilet. Door naar de woonkamer met een groot raam aan voor- en achterzijde. De stijlen in de kozijnen zijn speels en je hebt vrij uitzicht. Half open keuken met eenvoudig keukenblok. Wij schatten in dat je gaat voor een moderne keukenunit waarbij we je adviseren om een volledig openkeuken te maken. Vanuit hier heb je een deur naar terras, de tuinaanleg is van 2017.

Boven ervaar je 3 ruime slaapkamers met, net als in de woonkamer, vinylvloeren en glasvliesbehang. De badkamer (2017) is lekker luxe, voorzien van gevelraam en voor het gemak ook vloerverwarming. Tot je beschikking heb je een dubbele wastafel met meubel, vrijdragend toilet, inbouwspots, doucheruimte met glazenwand, easydrain en handdouche.

De 4e slaapkamer is op zolder met een hoge nok, groot Velux dakraam en separate zolderruimte. Als je thuis wil sporten is dit een perfecte plek. Uiteraard een ruime overloop met wasruimte en een klein Velux dakraam.

Dit moet je nog weten:
• De garage loopt door bij de buren, hoeveel ruimte wil je hebben?
• De spiegelkast met verlichting hoort natuurlijk ook tot de badkamer
• Deze tuin is absoluut chill, lekker ruim met plek voor een grote tuintafel en loungebank. Niet te vergeten, je geniet hier van zonsopkomst tot zonsondergang!

Tot snel!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1986

Inhoud

390 m3

Perceel

205 m2

Tuin

67 m2
zuid

Woonoppervlak

120 m2

Location

De Essen

Middelbare school

TCC De Thij binnendoor

Food & drinks

City centre

Basisschool

De Esch is leuk!

Supermarkt

Kies maar

OV

Pak lekker de fiets

Mediadesk

Timeline

 • 2016

  Wij zijn eigenaar

  Hier begint het geluk met het ontvangst van de sleutels die straks voor jou zijn, zelf gaan we in Denekamp wonen

 • 2017

  Tuinaanleg

  Inrichten naar wens en lekker makkelijk

 • 2017

  Badkamer

  Tijd voor vernieuwing 

 • 2018

  Appels

  Elk jaar veel appels uit eigen tuin, tja dan moet je wel leren bakken 

 • 2019

  Gezelligheid

  Zonnescherm uit en met vrienden aan tafel, dit was niet de eerste keer 

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR
eigendom

Verwarming

cv ketel