Geerdshof 17

Weerselo

€ 449.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Kom maar op met die zonnestralen, niet alleen omdat je van zon op je gezicht happy wordt maar ook omdat je dit maandelijks veel geld scheelt met dank aan de 20 zonnepanelen. Met energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige woning!

Wake up
Goodmorning, de wekker gaat en het is tijd voor een nieuwe dag. Je stapt uit bed in je master bedroom waarbij je bij het openen van de gordijnen geniet van de zangkunsten van de vogels. De vaste kasten in je slaapkamer zijn voorzien van jouw garderobe, welke kleur wordt het vandaag? Shower time! De nieuwe badkamer is als pareltje voor je ogen, lichtgrijze tegels en een wastafelmeubel van hout. Tijd om de kids te laten ontwaken, beide nog in dromenland in hun eigen slaapkamer.

Good start
Koffie en een heerlijke boterham met kaas. Gezellig met de kids aan de tafel de dag bespreken die komen gaat. Zodra ze onderweg zijn naar school is het tijd om het ontbijt op te ruimen en de L-vormige keuken weer picobello te maken. Nieuw? Nee, 2016, maar perfect onderhouden en deels vernieuwde apparatuur waardoor het wel zo lijkt .

The day
De was draait in de lichte bijkeuken en de stofzuiger heeft zijn werk gedaan. De deur van de garage gaat dicht, een perfecte plek om je hobby te laten liggen. Tijd om te relaxen, even een me-time momentje op de bank. Met dank aan de grote schuifpui kijk je prachtig weg over de tuin, waardoor je weer even beseft hoe mooi je hier woont. De andere kant? De gezamenlijke binnentuin met de buren. Plekje hoor dit!

Done
De vriendjes en vriendinnetjes blijven gezellig eten en op het menu van vandaag staat een winter bbq onder de overkapping in de tuin! Met een vuurtje erbij waardoor de marsmellows als toetje natuurlijk niet kunnen achterblijven. Door het vele groen zit je heerlijk vrij en dat geeft een heerlijk gevoel.

Dit is vrijstaand wonen hoe je het graag ziet!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1989

Inhoud

486 m3

Perceel

380 m2

Tuin

139 m2
zuidwest

Woonoppervlak

124 m2

Location

Weerselo it is!

Middelbare school

Richting Oldenzaal

Food & drinks

Cafetaria Van Olffen

Basisschool

Dichtbij

Supermarkt

Plus!

OV

Met de bus

Mediadesk

Timeline

 • 1989

  Bouwjaar

  De handjes gaan uit de mouwen
 • 2016

  + 20

  Het jaar van de zonnepanelen
 • 2016

  Nieuwe keuken

  Koken wordt nog leuker
 • 2020

  Fresh in de nieuwe badkamer

  Bad of douche? Keuze
 • 2023

  Zie jij jezelf hier wonen?

  Dat snappen we & dat kan!

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, grotendeels dubbelglas

Warm water

cv ketel
Nefit Trendline
eigendom

Verwarming

cv ketel