Haaksbergerstraat 490 B

Enschede

€ 850 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

Hops, meubels erin en verhuizen maar. Trendy, compleet en helemaal naar woonwensen van nu. Kortom, dit is huren ‘op niveau’. ;-)

Dit appartement ligt op de vierde verdieping van het complex en dus met een super leuk en vrij uitzicht op de levendigheid van Enschede. Het balkon heeft de ligging zuidoost en daardoor geniet je hier van de ochtend tot in de late middag van het zonnetje. De woonkamer is heerlijk licht, de keuken is voorzien van alle gemakken, de badkamer is pas vernieuwd en de slaapkamer is lekker ruim. Nette laminaatvloeren zijn al voor je gelegd, dus kom maar op met jouw meubels.

Jouw appartement is bereikbaar via de lift, of pak de trap voor een extra work-out. Je bolide parkeer je veilig op het afgesloten parkeerterrein aan de achterkant van het complex en voor de fiets is er een gezamenlijke fietsenstalling. Handig is ook de eigen berging die op de begane grond tot je beschikking staat.

Zo’n leuke plek als deze gaat je niet snel vervelen. Vlak buiten de Singels en dus ben je vanuit hier in no-time in het centrum van de stad. Winkels zijn dichtbij en met de auto draai je zo de A35 op.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1977

Inhoud

170 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

54 m2

Location

Geniet van al het moois in de stad!

Middelbare school

Het Zwering = dichtbij

Food & drinks

Hennie’s Snackbar op de hoek

Basisschool

St Jan en de Bron zijn dichtbij

Supermarkt

Jumbo @ Winkelcentrum Boswinkel

OV

Enschede = 8 min. fietsen

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dubbel glas

Warm water

cv ketel
Atag HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel

Plattegrond