Hardenbergerweg 23

Tubbergen

€ 350.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Laat je droom hier werkelijkheid worden!

Dit woonhuis is in 1948 gebouwd en altijd met liefde bewoond. De huidige eigenaar heeft hier dan ook ruim 25 jaar gewoond en is er nu klaar voor om het stokje over te dragen en kleiner te gaan wonen want dit karakteristieke huis is gelegen op een perceel van maar liefst 717 m2!

De woning biedt allerlei opties voor ‘nieuwbouw’ in een karakteristiek jasje. Belangrijk om te weten is dat deze woning, met twee vrijstaande bijgebouwen van totaal ruim 100m2, gemoderniseerd dient te worden zodat ook de volgende eigenaar er ruim 25 jaar van kan genieten. Dat heeft als voordeel dat je de woning geheel naar eigen smaak kunt herinrichten. Op die manier wordt je nieuwe huis nog meer je eigen thuis! De één zal de woning wellicht direct moderniseren, de ander zal de woning direct betrekken, na de benodigde schilderwerkzaamheden en de woning in de loop der jaren ‘eigen’ maken!

De locatie is ook prachtig, aan de voorzijde kijk je uit op het ‘Eeshofbos’ en natuurlijk woon je hier op loopafstand van het Tubbergse centrum. Alle voorzieningen liggen letterlijk om de hoek en je bent in mum van tijd in het buitengebied. Daarnaast een tweetal bijgebouwen, zoals al gezegd tezamen ruim 100 m2! De ideale plek voor jouw hobby en/of meerdere voertuigen te stallen.

Welkom
Parkeer je auto op eigen oprit of aan de achterzijde in de garage en loop met ons mee. Via de voordeur aan de zijkant van de woning bereik je de entree met de deur naar de woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft aan de voorzijde een fantastisch uitzicht op het ‘Eeshofbos’ en vanuit het zijraam met glas-in-lood kijk je mooi richting het centrum. De voorkamer is voorzien van een schouw, welke niet meer in gebruik is maar bestudeer je de plattegrond goed, is dit wellicht in ere te herstellen en tezamen met het kantoor annex slaapkamer creëer je hier een geweldig toffe voorkamer!

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ruim genoeg om als woonkeuken te dienen. De keukenunit is netjes onderhouden, maar wij snappen ook dat je deze eventueel gaat moderniseren of vervangen. Vanaf het aanrechtblad heb je een doorkijkje naar de voorzijde van het huis zodat je even kunt spieken wie er voor de deur staat. Wens je toch een leefkeuken? Wij geven je dé tip! Betrek de achterkamer, gedeelte woonkamer, bij de keuken en met de zij-erker en de tuindeuren welke je misschien wel laat plaatsen heb jij die toffe leefkeuken. Vanuit de keuken loop je naar de achteringang waar tevens het toilet te vinden is.

Boven
Op deze verdieping hebben we twee slaapkamers en een wasruimte met aansluitingen voor het witgoed. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met balkondeuren en aan de voorzijde de tweede slaapkamer met dakkapel en de ruime badkamer, voorheen slaapkamer. Met het plaatsen van een dakkapel kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden. De lichte badkamer is netjes, volledig betegeld en voorzien van wastafel, ligbad, toilet, douche en designradiator. In de nok van het huis, bereikbaar met luik, is een zolder aanwezig.

Buiten
De achtertuin is bijzonder groot. De ruim 45 meter diepe tuin op het zuidwesten gelegen heeft alle mogelijkheden om te genieten van de zon, te klussen in de vrijstaande bijgebouwen, te chillen onder het overdekte terras of te werken in misschien wel je eigen moestuin.

Ben jij enthousiast en zoek jij een woning waar jouw droom werkelijkheid kan worden? Dan is dit misschien wel precies wat je zoekt!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1948

Inhoud

375 m3

Perceel

717 m2

Tuin

540 m2
zuidwest

Woonoppervlak

108 m2

Location

Op loopafstand van het dorp!

Middelbare school

Om de hoek, lang uitslapen dus! ;)

Food & drinks

Drankje bij de Kroeg op het terras

Basisschool

De Wiekslag

Supermarkt

PLUS of ALDI

OV

Bus 64/59

Mediadesk

Energie

Energielabel

F

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR Kompakt
eigendom

Verwarming

cv ketel