Heutinkstraat 81

Enschede

€ 995 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

What a view! Geniet elke dag genieten van een uitzicht over dé skyline van Enschede. Vanaf dit city appartement, loop je in no-time naar het gezellige centrum met die leuke terrasjes en vele winkels, brengt de fietsstraat + het openbaar vervoer je overal waar je maar wilt en kun je chillen in jouw veel te grote tuin: namelijk het Blijdensteinpark.

Heerlijk vrij en gelijkvloers wonen in een 3-kamerappartement op 14 hoog. Het mooie is dat je hier zo in huist, want het appartement wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd. Via de gezamenlijke centrale entree is de keuze aan jou, pak je die work-out en ga je via het trappenhuis of toch liever de lift naar boven?

Achter de voordeur van jouw appartement vind je allereerst een zeer ruime hal met videofooninstallatie, ruimte voor je wasmachine en droger, handige berging en een gemoderniseerd toilet. Er zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan één met balkon en de badkamer is modern en compleet uitgevoerd. De woonkamer met open keuken is heerlijk ruim en het uitzicht is er waanzinnig. Vanaf je favoriete plekje op de bank houd je heel Enschede in de gaten en doordat je zo hoog zit is er 100% privacy: heerlijk!

Huurprijs € 995,00 per maand excl. bijkomende kosten
Servicekosten € 103,29 per maand
Voorschot stookkosten € 79,96 per maand

More
Less

Facts

Bouwjaar

1973

Inhoud

293 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

82 m2

Location

Blijdensteinparkflat, rand binnenstad

Middelbare school

De keuze is reuze in Enschede

Food & drinks

De Oude Markt is 10 min. lopen

Basisschool

Enschede telt er maar liefst 64

Supermarkt

550 meter verderop: AH!

OV

Een bushalte vlak naast het complex

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dubbel glas

Warm water

gasboiler huur

Verwarming

blokverwarming

Plattegrond