Hobolaan 19

Oldenzaal

€ 325.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Bij dit woonhuis pak je al bij aankomst de ruimte in deze groene en breed opgezette straat. Zo beschik je over een oprit voor 2 auto’s en kom je vanuit de carport bij de overdekte entree. Binnen beschik je o.a. over een tuingerichte woonkamer, verlengde garage en die 4e slaapkamer met eigen dakterras.

Rechtsaf wandel je het stadspark in met de kinderboerderij, linksaf in het verlengde van de groenstrook begroet basisschool de Bongerd je. Even doorfietsen en je bent bij TCC De Thij en zo is dit half vrijstaande woonhuis ideaal gelegen in die hippe woonwijk De Graven Es.

Binnen zal de indeling je verrassen, zo heb je vanuit je eettafel zicht op de oprit middels het zijraam en aan tuinzijde grenst het overdekt terras. In de tuin geniet je de hele dag van zon en schaduw. De L-vormige keukenunit is geplaatst in 2016 met in de hoek die extra voorraadkast. Vanuit de keuken kijk je op straat met nog eens 6 openbare parkeerplaatsen en een speelveldje. De woonkamer en keuken zijn v.v. een spanplafond en er ligt een keurige laminaatvloer. Boven 3 slaapkamers en een praktische badkamer. De 2e verdieping voorziet in een overloop met wasruimte en dan een schuifdeur naar die 4e slaapkamer met privé dakterras. Het uitzicht vanaf dit balkon is geweldig en dat krijg je er zomaar even bij!

Energielabel A en dat getuigd van volledige isolatie. Zo is er HR++ en compenseren de 10 zonnepanelen (2018) jouw energieverbruik!

Door de grootte van het perceel is de tuin lekker ruim en o.a. voorzien van een hout-beton schutting en sierbestrating. Ideaal is die garage met volop ruimte voor de fietsen, werkbank en tuinspullen.

Tot snel!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1996

Inhoud

430 m3

Perceel

252 m2

Tuin

108 m2
zuidoost

Woonoppervlak

113 m2

Location

Die hippe wijk

Middelbare school

TCC de Thij 4 min fietsen

Food & drinks

Ze bezorgen ook

Basisschool

De Bongerd in de straat!

Supermarkt

2 min fietsen en daar is de Aldi

OV

Lijn 60 naar CS

Meet the neighbours

Hobolaan 19

Mediadesk

Timeline

 • 2018

  Basisschool in de straat

  de Bongerd

 • 2019

  Zonnepanelen

  10 stuks

 • 2020

  Stadspark en kinderboerderij De Höfte

  Genieten om de hoek!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hr glas

Warm water

cv ketel
AWB HR
eigendom

Verwarming

cv ketel