Hunenveldlaan 178

Oldenzaal

€ 875 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

Jaloerse blikken ga je zeker krijgen als jij kunt vertellen over dit huis als jouw nieuwe thuis! Hier woon je aan de Hunenveldlaan, met groen voor & achter, dus super veel privacy. Yes, dit is zo’n huis waar je waar je zo in kan, dus plan die verhuisdatum maar vast in op 1 september!

Waarom je vrienden jaloers gaan zijn:
• Wat een plek! Auto’s parkeer je hier voor de deur, een vijver is direct om de hoek en voor & achter heb je hier geen inkijk. Enjoy en kom het zelf ervaren.
• De woonkamer is het centrale punt van het huis en dé plek om op te laden na een lange dag. Een belangrijke ruimte dus! Deze woonkamer is een plek die lekker licht is, met een mooie laminaatvloer en met een deur naar het loungeterras.
• Keuken en badkamer van 2006 en dat zou je niet zeggen, want ook deze zijn ‘Pico bello’ onderhouden en gewoon tijdloos qua kleuren. Niets meer aan doen!
• Boven 3 ruime slaapkamers en de master al helemaal! Dit is de plek waar je helemaal tot rust komt, met een groot raam en genoeg plek voor die grote kledingkast.
• Bergruimte heb je nooit te weinig. En dat is hier ook zeker niet het geval! Een berging voor en zo’n grote zolder, met vaste trap en waar je nog alle kanten mee op kan. Nu vooral veel ruimte voor de was en bergruimte voor al je spullen.
• In de zomermaanden is je tuin een extra woonkamer. En in een tuin als deze komt dat maximaal tot zijn recht. Opgedeeld in 2 ‘kamers’ door de leilaurier, zo creëer je snel een lounge- en zithoek en is je tuin daardoor extra gezellig. Geniet van de zomer!
• Ook #chill: een achterom naar het groene achterpad, die uitkomt bij de visvijver en vanwaar je zo het buitengebied inloopt. Maar ook het vernieuwde winkelcentrum en Het Hulsbeek zijn op korte afstand.

Huurprijs € 875,- per maand, exclusief bijkomende kosten (gas, water en elektra)

More
Less

Facts

Bouwjaar

1974

Inhoud

355 m3

Perceel

142 m2

Tuin

53 m2
zuidoost

Woonoppervlak

112 m2

Location

Vrijheid blijheid!

Middelbare school

Straat uit naar TCC De Thij

Food & drinks

Bestellen we sushi, friet of pizza?

Basisschool

OBS De Linde

Supermarkt

De Albert Heijn, net vernieuwd

OV

400m rennen tot de bus

Mediadesk

Timeline

 • 1974

  Huis gebouwd

  Een huis van het type C op De Thij: lekker ruim

 • 2006

  Gekocht

  In 2006 zijn we hier komen wonen en toen alles aangepakt.

 • 2018

  Nieuw!

  De nieuwe achtertuin is aangelegd en met recht een plek waar we graag zitten

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Economy HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel