Huurnestraat 60

Oldenzaal

€ 165.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Hé klusser! Beginnen jouw handjes ook zo te jeuken bij het zien van de foto’s? Perfect, want dan klik maar vast op de knop ‘Bezichtiging’. Want of je nu grote plannen hebt of gaat voor een kleine renovatie: bij dit huis kom je hoe dan ook aan het werk. Maar het geeft je ook de kans weer even met andere ogen naar een huis te kijken.

Welkom bij jouw nieuwe klusproject: de Huurnestraat 60! Een klusproject op een wel héle toffe plek in Oldenzaal, lekker aan de rand van het centrum en toch, check, op een hoek en, check, met een diepe tuin. Dus kom maar op met die plannen voor een uitbouw. Past gewoon. En er blijft nog genoeg tuin over ook!

Project: benedenverdieping
Komt die uitbouw er? Zeker een aanrader, want de ruimte nu is wat klein. Maak dan direct maar de plannen voor die nieuwe woonkeuken die er dan in komt. Wordt het een donkere, lichte, hoogglans of matte keuken? Keuzes, keuzes, maar kijk niet alleen naar trends, maar denk ook aan duurzaamheid, zoals elektrisch koken, energiezuinige koelkast en ledverlichting.

Project: bovenverdieping
Check: 3 slaapkamers en een compacte badkamer. Nieuwe vloer, gladde wanden, nieuwe gordijnen, wat schilderwerk en je slaapkamers zijn weer klaar. Offer je 1 van de slaapkamers op voor een grote badkamer of laat je ‘m op z’n plek? Met een slimme indeling en nieuw tegelwerk maak je ‘m snel weer modern.

Project: zolder
De zolder is via een vlizotrap te bereiken en vrij laag, dus nu vooral bedoeld als bergruimte en opstelplaats voor de c.v.-ketel. Er is al wel geïsoleerd, dus dat is al mooi meegenomen!

Project: de tuin
Net als in huis heb je in de tuin ook nog alle mogelijkheden! Maar liefst 14 meter diep en bijna 8 meter breed. Dus, stel je gaat voor die uitbouw, dan blijft er in elk geval genoeg ruimte over voor een veranda, gazon, schuur, vijver, jacuzzi en ga zo maar door.

Je hoort het al, hier is werk aan de winkel, maar aan het eind van de rit woon je in een huis dat helemaal naar jouw wensen en stijl is! Ideaal, want dit huis moet je zelf gaan bewonen.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1952

Inhoud

245 m3

Perceel

233 m2

Tuin

109 m2
oost

Woonoppervlak

64 m2

Location

Citycentre Oldenzaal

Middelbare school

3x Twents Carmel Collega in Oldenzaal

Food & drinks

Snelle ‘klushap’? Snackbar om de hoek!

Basisschool

Drie-eenheid en Nutsschool zijn dichtbij

Supermarkt

Jumbo of AH in het centrum

OV

Halte Tijgaardenstraat 280m rennen

Mediadesk

Timeline

 • 1952

  Huis gebouwd

  Onderdeel van het plan “De Tijgaarden” in de Bloemenbuurt in Oldenzaal

 • 2019

  Blokje Om

  Meerdere woningen in de straat zijn gesloopt en nieuwgebouwd om de buurt te vernieuwen. In september starten ze met een nieuw Blokje Om  

 • 2020

  Tijd voor een flinke update!

  Het huis is altijd verhuurd geweest, nu aan jou om er helemaal jouw thuis van te maken!

Energie

Energielabel

E

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Ecomline HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel