J.H. Nieuwenhuisstraat 35

Oldenzaal

€ 275.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

‘’Hi, we zien dat de J.H. Nieuwenhuisstraat 35 in Oldenzaal bij jullie in de verkoop komt! Kunnen jullie hier meer over vertellen?’’

‘’Hey, leuk dat je appt! Dat klopt inderdaad. Ready voor een virtuele tour?’’

‘’Handig! Ja, we zijn benieuwd!’’

GO TO HOME | De auto parkeren we op de daarvoor bestemde plek en steken de straat over. De voordeur hebben we alvast voor je opengezet. Het is de hal die fungeert als eerste eye catcher voor jouw toekomstige gasten, dus denk maar alvast na welke accessoires jij hiervoor wilt gaan gebruiken om het helemaal yours te maken. We passeren het vernieuwde toilet, trapopgang en kelder om vervolgens jouw happy place binnen te lopen. Tip: een extra boost geven aan je interieur? Wat dacht je van een stalendeur als doorgang naar de living! Je creëert niet alleen meer daglicht en transparantie, maar zo wek je nog meer nieuwsgierigheid bij je vrienden om door te lopen!

MEEST WAARDEVOLLE PLEK | Licht & ruimte zijn de woorden die jouw gevoel perfect omschrijven zodra je hierbinnen stapt. De nette laminaatvloer en gestucte wanden vormen ongetwijfeld een perfecte basis voor jouw interieur. Voor welke kleur ga jij op de muren? Vanuit de hoekbank kijk je weg over de voortuin en met dank aan de uitgebouwde open keuken beschik je eigen ‘cozy corner’. De keuken is lekker ‘fresh’ en voorzien van alle gemakken om je diner – met een beetje toevoeging van ‘hello’ – ready te maken.

VAN WASHOK TOT VOORRAADKAST | Achter de keuken bevindt zich de hudge bijkeuken, waarbij je met de inrichting alle kanten op kunt. Anno nu doe je er de was en berg je er spullen op, om vervolgens de deur weer achter je dicht te trekken.

DROMENLAND | We vervolgen onze tour naar de eerste verdieping waaraan de overloop 3 slaapkamers grenzen, evenals de badkamer. De twee tuingerichte slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en zodra je op het balkon staat weet je dat je de ‘master bedroom’ hebt gevonden. De badkamer is klein maar fijn en heeft alles om je dag te kunnen starten & af te sluiten.

EXTRA LEEFRUIMTE | De laatste trap & dan heb je het hele huis alweer gezien! De overloop is geschikt voor het opbergen van de niet-alle-daagse-spullen en open de deur ‘if you want to go to the gym!' Een extra slaapkamer is natuurlijk ook mogelijk, dit alles met dank aan de dakkapel!

HET BUITENLEVEN | Last but not least: op naar de tuin! Deze is op drie manieren te bereiken: 1) via de tuindeur in de living; 2) de tuindeur in de keuken; 3) achterom, via de poort. De overkapping staat hier centraal voor gezelligheid. Of ben je meer gecharmeerd van een Ibiza-tuin-look? Dat kan: your HOME, your choice!

‘’Dit klinkt als ons huis, we plannen graag een bezichtiging in!’’

‘’Leuk, we bellen je & tot snel!’’

More
Less

Facts

Bouwjaar

1960

Inhoud

338 m3

Perceel

172 m2

Tuin

40 m2
noordwest

Woonoppervlak

98 m2

Location

Berghuizen vinden wij leuk!

Middelbare school

Even fietsen maar naar het Lyceumcollege

Food & drinks

Wat dacht je van lunchen bij QuaKoken?

Basisschool

Een kleine wandeling naar De Leemstee

Supermarkt

Winkelcentrum met speciaalzaken en AH

OV

Opstapplaats gewoon om de hoek!

Mediadesk

Timeline

 • 1960

  Bouwjaar

  Getekend door architect van der Heyden
 • 2016

  +++

  Een dakkapel voor een extra kamer
 • 2018

  Koken wordt nog leuker!

  Open & licht
 • 2024

  Jouw plekje?

  Dat kan!

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha
eigendom

Verwarming

cv ketel