Johanna van Burenlaan 18

Oldenzaal

€ 269.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

(Mede)klussers opgelet ;). Maak je klaar voor dit huis op die leuke hoek. HOME regelt de klusshirts, fix jij het team? Van een gave open keuken tot aan een nieuwe badkamer. Kunnen we het maken? Nou en of!

Laat de ‘Bob de Bouwer’ maar in je naar boven komen, want hier ga je aan de slag. De basis wordt door jou geüpgraded met strakke wanden & plafonds en stijlvolle vloeren. De living met zijraam is straks jouw favoriete plekje, want zowel aan de voor- als achterzijde kijk je weg op alles wat in bloei staat.

Tuinseizoen | Ready voor het tuinseizoen? Want hier is het GIGA-groen. De straat is groen, je tuin is groener en het Hulsbeek om de hoek is het groenst. Dat wordt GIGA-genieten van die lange wandelingen!

Klusseizoen | Ook boven ontkom je er niet aan, maar eenmaal af is het keer op keer sweet dreams in een van de 3 fijne slaapkamers. En welke kleur tegels komen er in de badkamer?

Extra slaapkamer? De geïsoleerde zolder met 2x dakraam is te bereiken via de vaste trap. Door bijvoorbeeld een dakkapel te plaatsen, maak je er een volwaardige slaapkamer van.

Voorjaarsvibes | Door de hoekligging pak je hier net wat extra vierkante meters aan tuin. De fietsen zet je in de berging, welke via de achterkant te bereiken is. Voor een buitenspeelparadijs hoeven de kids niet ver. Kijk eens om je heen met direct achter het huis speeltuin #1 en verderop aan de Vondellaan #2.

Begint jouw klusseizoen nog dit jaar? See you @HOME

More
Less

Facts

Bouwjaar

1971

Inhoud

380 m3

Perceel

1 m2

Tuin

80 m2
noordoost

Woonoppervlak

110 m2

Location

In die groene buurt

Middelbare school

TCC De Thij

Food & drinks

Fiets naar het centrum

Basisschool

De Maten tegenover je

Supermarkt

AH @winkelcentrum

OV

bushalte in de straat

Mediadesk

Timeline

  • 2024

    HOME regelt de klusshirts, fix jij het team?

    Jouw klusseizoen? Geef je maat maar vast door ;)

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
ATAG
eigendom

Verwarming

cv ketel