J.W.F. van Hartenstraat 47

Oldenzaal

€ 245.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Back in the seventies! We zijn aan de J.W.F van Hartenstraat waar de tijd even stil heeft gestaan. Dat je hier aan de slag gaat is duidelijk, maar eenmaal af, is het maximaal genieten vanaf deze leuke woonspot. Het winkelcentrum De Thij, met alles wat je maar nodig hebt, zit in het verlengde van de straat. En ook loop je zo richting de prachtige natuur van Het Hulsbeek.

Een van de nieuwste woontrends is ‘modern seventies’, komt dat hier eens even goed van pas. Binnen ervaar je die ‘seventies’ al, het enige wat jij eraan hoeft toe te voegen is die ‘modern’ twist. Ronde vormen, warme kleuren en stijl het af met retro items.

Vanuit de living kijk je weg op het speelplein tegenover en de parkeervakken, waar altijd wel plek is. Op naar boven waar je ook hier weer die vintagevibes ervaart! Ja een tikkeltje retro kun je de 3 slaapkamers en badkamer wel noemen. Dus regel vast de stucadoor en de schilder en laat je inspireren door de woonbladen voor een nieuwe badkamer.

Extra slaapkamer? De zolder met 2x dakraam en plek om te wassen, is te bereiken via de vaste trap. Door bijvoorbeeld een dakkapel te plaatsen, maak je er een volwaardige slaapkamer.

De tuin met uitgebouwde berging en poort achterom ligt op het zuidwesten, de hele dag door genieten dus van de zon. Dit voorjaar kun je mooi de tuin aanpakken voor die zomerse BBQ. Handig hoor die AH als buurman!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1971

Inhoud

370 m3

Perceel

167 m2

Tuin

58 m2
zuidwest

Woonoppervlak

110 m2

Location

overal dichtbij

Middelbare school

TCC de Thij

Food & drinks

Fiets naar centrum

Basisschool

Kies maar

Supermarkt

AH in de straat

OV

Bushalte om de hoek

Mediadesk

Timeline

  • 2023

    Closing De Zevenster

    Verhuisd naar een nieuwe locatie en dat betekent dat er de komende jaren nieuwbouw gaat plaats vinden.

  • 2024

    Zomer

    Laat de zomer maar komen, want vanaf hier neem je zo een plons in Het Hulsbeek!

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
ATAG
eigendom

Verwarming

cv ketel