Kleieslaan 16

Oldenzaal

€ 395.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

THE FABULOUS FIFTIES zien we hier! Old school, maar toch chic en eigentijds. Van buiten de strakke lijnen, functioneel en eenvoud, maar dan wel op z’n mooist.
Van binnen biedt het de perfecte ingrediënten voor design potentieel en lopen we nog even door naar achteren dan staat zonder meer vast waarom klussen hier absoluut de moeite waard is, een jaloersmakend diepe tuin tjokvol privacy!

Beneden
Leefruimten boordevol licht door grote glasoppervlakken zorgen voor een opgewekt gevoel en maximaal zicht op de tuin, dé unieke factor hier. Kortom logisch dat alle zichtlijnen hierop geprojecteerd zijn. De uitbouw geeft nog eens extra power aan de indelingsmogelijkheden van deze woonlaag. Enorm grote eettafel of keuken centraal, alles kan. De garage én berging maken dat zowel slapen en baden beneden een perfecte optie kunnen zijn. Wij zien het al voor ons, gordijnen open en jouw tuin die echt even doet vergeten dat je je ‘gewoon’ in de bebouwde kom begeeft, vormt het uitzicht.

Boven
Zo’n ander kenmerk van deze bouwperiode is voldoende kamers voor een gezin met nadruk op efficiëntie. Met 4 stuks maar liefst op deze verdieping kunnen we stellen dat dit gelukt is. Ander opvallend (en eigenlijk wel heel praktisch) detail uit deze tijd: het gebruik van inbouwkasten, alle ruimte wordt optimaal benut. Van dit soort spaarzame elementen gaat een zekere charme uit waar ons hart direct sneller van gaat kloppen!
Nu 4 slaapkamers + badkamer, maar denken we breed, dan kunnen ook: 3 slaapkamers + walk-in closet + (vergrote) badkamer of 2 slaapkamers + werkkamer + walk-in closet + (vergrote) badkamer alternatieven zijn. Zeg het maar en pas het aan op de gezins- en levensfase die aansluit bij die van jullie.

Buiten
Strakke kubistische vormen, we love it. En de diepste tuin van de straat, oprecht een walhalla voor de liefhebber van tuinieren, privacy en groen. Ruim bekeken is de achtertuin nog veel groter, want nieuwe groene ‘buren’ zijn de Tankenberg, Wijnbergen en Engelse tuin. Wandelen, hardlopen en mountainbiken, straks kun je deze workout dagelijks doen.

Een absolute toplocatie plus een ‘mid-century home’ dat bekend staat om het geweldige design potentieel is een gemakkelijke optelsom, de Kleieslaan 16 is een verbouwingsklus meer dan waard!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1959

Inhoud

545 m3

Perceel

445 m2

Tuin

291 m2
zuidoost

Woonoppervlak

120 m2

Location

Yeah, dit is postcodegebied 7573

Middelbare school

Bel van TCC Potskamp is bijna te horen!

Food & drinks

Groote Markt op & terrassen straks weer!

Basisschool

De Drie Eenheid -> passie voor talenten

Supermarkt

Veel keuze! AH-Jumbo-Lidl & Aldi kan

OV

Pak de trein eens, vanaf hier een optie

Mediadesk

Timeline

 • 1958

  Toen het allemaal begon!

  En de overburen er nog niet waren

 • 1972

  De c.v.-installatie werd aangelegd

  Ongetwijfeld een bijzonder moment in die tijd

 • 1977

  Op 22 februari kwam de vergunning binnen

  Een uitbouw en berging komen erbij!

 • 2023

  Jouw tijd om deze timeline aan te vullen

  Met mooie nieuwe plannen

Energie

Energielabel

E

Isolatie

grotendeels dubbelglas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel