Leeuwebek 42

Oldenzaal

€ 235.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Graag stellen we je voor aan de Leeuwebek 42 in Oldenzaal. Van dit gezellige buurtje in de groene wijk de Essen heb je vast al eens gehoord. Dit huis op nummer 42 is er een die staat te popelen op iemand die er zijn creativiteit in kwijt kan. Vanbinnen is dit huis namelijk toe aan een flinke update. Hiervoor zijn we op zoek naar een handige Harry, iemand die van klussen houdt, of gewoonweg veel handige vrienden heeft om zijn klusteam mee samen te stellen.

Wat we jou bieden, is een huis met ruimte & mogelijkheden. Dat zit ‘m in 4 slaapkamers op de eerste verdieping (ja ja, die kamer boven doorgang is van jou), grote zolder en een lekkere tuin met ochtendzon. 100 m2 aan klusoppervlakte staat op je te wachten en geloof ons, met volledig HR++ glas en dakisolatie is de basis goééééd!

HOME tour
Met een eigen oprit starten we direct goed. Altijd jouw auto voor de deur en voor de fietsen is er een grote schuur. De entree is overdekt en dat is vooral fijn bij regenachtig weer. Bij binnenkomst in de hal zal het je uiteraard meteen opvallen: hier moet veel gebeuren! We gaan door naar de woonkamer met open keuken aan de voorkant, waar gewoonweg ook van alles moet gebeuren. What’s your plan?

Prominent in de kamer zit de trap naar de eerste verdieping: maak hiervan een statement door ‘m een gave kleur te geven. Op naar boven, waar je maar liefst 4 slaapkamers tot je beschikking hebt. De badkamer is toe aan vernieuwing en de vraag is natuurlijk of je blijft binnen de bestaande afmeting of ga je voor uitbreiding? Jij kiest, jij beslist. De volgende trap omhoog komt uit op de zolder. Een bergruimte, waar je genoeg spullen kwijt kunt. De ketel hangt hier en ook hier zijn er tal van mogelijkheden.

Via de tuindeur in de woonkamer komen we in de achtertuin. Diep, ochtendzon (ligging op oost), vrijheid, zitkuil, achterom, deze tuin heeft het allemaal. En hoe tof: de tuin grenst aan de achterkant aan een groenstrook met voetpad. Je voelt je ongetwijfeld op je gemak tussen al dat groen.

Geef jij dit huis zijn welverdiende update en maak jij hier helemaal jouw thuis van? Dan zien we jou, tijdens een bezichtiging. En je boft hoor, want de komende 2 jaar kan je er maximaal van genieten, er geldt namelijk een zelfbewoningsverplichting.

We wensen je veel inspiratie toe!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1979

Inhoud

360 m3

Perceel

150 m2

Tuin

61 m2
oost

Woonoppervlak

100 m2

Location

Gezelligheid aan de Leeuwebek

Middelbare school

3x TCC in Oldenzaal

Food & drinks

Warme hap voor het klusteam? Videosnack!

Basisschool

Basisschool de Esch in de wijk

Supermarkt

Coop in het winkelcentrum om de hoek

OV

Halte Essenlaan = 500 meter verderop

Mediadesk

Timeline

 • 1979

  Aanleg van de Essen

  Op deze foto uit 1979 is dit huis zichtbaar, toen de wijk in aanleg was!

 • 2019

  Energetische verbetering

  De zolder is geïsoleerd, overal is HR++ glas geplaatst en de ramen zijn vernieuwd!

 • 2022

  Jouw jaar?

  Kom maar op met jouw creativiteit! Wat ga jij hiervan maken? It’s up to you!

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit Economy HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel