Oude Lossersestraat 19

Oldenzaal

€ 329.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een echte evergreen: populair sinds de ’30 en dat zie je hier helemaal terug! Waar aan de voorkant die intieme uitstraling van die tijd nog helemaal zichtbaar is, staat er vanbinnen een moderne woonbeleving op je te wachten. Er is volop bijgebouwd, aangebouwd en opgebouwd en daardoor is er een huis ontstaat met heel veel ruimte en sfeervolle kamers.

Een warm welkom
Kom binnen in de hal, waar de originele granitovloer direct de toon zet voor zo’n charmante uitstraling. De trap is bekleed met eiken houten treden die in contrast staan met de lichte kleuren op de muur. We gaan door naar de woonkamer waar een gezellige sfeer overheerst. Het eiken hout van de trap komt hier terug op de vloer, de hoge plafonds zijn afgewerkt met houten balken en er is een knusse zithoek gecreëerd rondom de houtkachel: alles in huis voor een heerlijk avondje relaxen.

Droom voor de keukenprins(es)
De woonkeuken is toch wel een van dé eyecatchers van dit huis. Het heeft een landelijke touch, maar dan wel op een zachte manier. Aan ruimte geen gebrek, de keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en met zo’n Boretti fornuis kan de keukenprins(es) zich helemaal uitleven. Nodig je vrienden of familie maar uit, aan tafel is er plek genoeg!

Ultiem wooncomfort
Dat level is misschien wel bereikt op de bovenverdieping van dit huis. Ook hier is volop aangebouwd en dat merk je. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer heeft een prachtig ontwerp met weer het eikenhout dat terugkomt. Een ruime douchehoek, toilet en stijlvol wandmeubel met waskommen maken deze badkamer compleet.

Een inloopkast altijd al op je #wishlist? Hier geven we jouw kledingkast een upgrade naar een heuse walk-thrue closet op de overloop. Genoeg plek voor jouw kledingcollectie. Ook de bovenste verdieping van het huis heeft een upgrade ondergaan. Hier is een volwaardige derde slaapkamer met airconditioning gecreëerd dankzij een brede dakkapel met frans balkon.

Op naar de tuin!
Maar voordat we de achterdeur naar buiten nemen, bekijken we eerst nog de bijkeuken, direct achter de keuken. Hier doen we de was en de ruimte is ideaal voor het opbergen van al je spullen. En alsof dit nog niet genoeg ruimte is, hebben we buiten een tweede schuur voor hobbyist en de fietsen.

In de tuin vind je rust en hier is het lekker zonnig. Je hebt een achterom en in de zomer is het hier heerlijk groen door de beplanting rondom. Als het weer het toelaat is het hier avond na avond genieten, helemaal met de barbecue aan, onder de overkapping waar je kunt genieten van de laatste zonnestralen.

Leuke woonomgeving
Dit is de wijk #Berghuizen, een mooie wijk met veel voorzieningen. Sporten, winkelen en recreatie, hier kan het allemaal. Ontdek het prachtige landschap van het Boerskotten of ga erop met de auto: in no-time ben je op snelweg. Blijf je liever gewoon thuis? Ook dat is zeker geen straf op zo’n leuke plek als deze, aan een straat die de sfeer van de jaren ’30 ademt met karakteristieke huizen en groene bomen langs de weg.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1935

Inhoud

440 m3

Perceel

216 m2

Tuin

84 m2
noordoost

Woonoppervlak

125 m2

Location

Een straat die de jaren ’30 sfeer ademt

Middelbare school

TCC Lyceumstaat, over het spoor

Food & drinks

Leuke horeca, deze wijk heeft het!

Basisschool

Scholen uit? Sporten bij FC Berghuizen!

Supermarkt

Het winkelcentrum: speciaalzaken en AH

OV

Via de Groene Loper naar ‘t station: 2km

Mediadesk

Timeline

 • 1935

  “De Volharding”

  Tegenover de Stoomhoutzagerij “De Volharding” werden deze huizen gebouwd. Toen nog was dit de straat van Oldenzaal naar Losser.

 • 1966

  Wijk in aanbouw

  De stad komt steeds dichterbij, de wijk wordt uitgebreid en zo werden in 1966 de huizen aan de achtergelegen Dellenbeekstraat gebouwd 

 • 2000

  Uitbereiding woonhuis

  Samen met de buren werd het huis uitgebreid aan de achterkant: de eerste verdieping werd vergroot en daardoor ontstaat er meer ruimte voor o.a. de kledingkamer en badkamer

 • 2008

  Uitbereiding naar een woonkeuken

  De keuken wordt uitgebreid en daardoor ontstaat er een heuse woonkeuken 

 • 2016

  Dakkapel zolder

  De dakkapel op zolder wordt geplaatst en zo ontstaat er een ruime derde slaapkamer

Energie

Energielabel

E

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, houtkachel