Pianolaan 8

Oldenzaal

€ 415.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Beethoven zou deze semibungalow aan de Pianolaan waarschijnlijk omschrijven als ‘Symfonie nr. 8’, waar al het comfort harmonieus samensmelt. It sounds like HOME en dat nog eens in die leuke woonwijk De Graven Es, aan de rand van het groen. De hoek om en je staat aan de prachtige vijver omheind met een heerlijk wandelbos. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Zorgeloos wonen | Bij het binnenrijden van de straat is de eerste toon gezet. Het is duidelijk dat hier wonen je tot rust gaat brengen. Werp een blik op het groen aan de voorzijde en parkeer je auto op eigen oprit met carport. Spiek alvast via de erker de living in. Ja, ruimte! Alleen beneden geniet je al van 91 m2 woonruimte.

Duet van comfort & gezelligheid | De living bestaat uit een comfortabele woonkamer en gezellige woonkeuken. Veel lichtinval dankzij de erker aan de voorkant en vanuit de keuken houd je de connectie met de overkapping in de achtertuin. Alle instrumenten voor een gezellig samenkomen met familie.

Hotelsuite | We zijn nog steeds beneden, waar we verrast worden door die enorme uitgebouwde slaapkamer met badkamer. De slaapkamer met vaste schuifkasten, inbouwspots en toegang tot de aangrenzende badkamer zorgt ervoor dat jij hier niet meer weg wilt. De badkamer is voorzien van wastafel met meubel, vrijdragend toilet, designradiator en inloopdouche met glazen wand. Ps. Zingen onder de douche is toegestaan.

Toontje hoger zingen | Dat kan op de 1e verdieping. Boven beschik je over 2 fijne slaapkamers met 1x dakkapel en 1x dakraam. Ook is er een verrassende bergkamer over de volle lengte van het huis. Deze ruimte is perfect voor je hobby, bergen, wassen of optioneel als 4e slaapkamer.

Slotakkoord | Het laatste akkoord om te spelen is de tuin. Een heerlijk overdekt terras met 2x lichtkoepel prijkt aan de achterzijde. Geniet in alle privacy van het zonnetje, want hier is altijd wel een relaxed plekje te vinden.

Weet je wat nog meer relaxed is? De fiets highway naar het centrum, gewoon aan de overkant. Want naast dat het vanuit de living leuk wegkijkt, zorgt het er ook voor dat jij sneller die fiets uit de berging pakt en zo alle kanten uit fietst.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1995

Inhoud

500 m3

Perceel

261 m2

Tuin

98 m2
noordoost

Woonoppervlak

140 m2

Location

De Graven Es

Middelbare school

TCC dichtbij

Food & drinks

Fiets naar het centrum!

Basisschool

De Bongerd natuurlijk!

Supermarkt

Aldi bijna inzicht

OV

Busbaan dichtbij

Mediadesk

Timeline

  • 2024

    Gravenbeek

    Volop in ontwikkeling die jonge woonwijk De Graven Es. Met straks + 200 woningen 

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit Trendline
eigendom

Verwarming

cv ketel