P.J. Geldermanstraat 6

Oldenzaal

€ 289.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Daar gaan we, op naar de P.J. Geldermanstraat 6 te Oldenzaal! Wij zetten de deur alvast wagenwijd open. Waarom? Dit behoeft zonder twijfel geen toelichting meer zodra je de hal hebt gezien. Binnenkomen in stijl met een knipoog naar de jaren ’30, loper op de trap en zo’n über chique vloer in de granitolook van toen. Dit is straks vol trots bezoek ontvangen!

Stiekem alvast vooruitgekeken, dan is een ding zeker, we gaan deze overweldigende ervaring verder uitbreiden. Op naar woonkamer waar we wederom een statement maken, enerzijds de vloer in visgraatmotief en anderzijds het toffe behang aan de wand. De vloer heeft een houtlook, maar is van keramisch parket, kortom wel de lusten, niet de lasten en mét vloerverwarming.

We gaan verder, op naar de volgende ruimte, en wat voor een, vol overtuiging kunnen we stellen: dit is wat we noemen een leefkeuken! Dit is de plek waar zo’n grote eettafel past om met de hele familie of vrienden te tafelen en die de zomermaanden eigenlijk nog verder is uit te breiden is met de tuin door de terrasdeuren lekker open te zetten.

Waren we ‘achterom’ gekomen dan was de eerste indruk zeker weten net zo indrukwekkend geweest, want deze veranda gaat zorgen voor jaloerse blikken. Eiken gebinten en stucwerk geven ‘m cachet, in combinatie met de waaltjes, bordes en grijstinten zorgen ze voor die heerlijk subtiele sfeer in de tuin.

Die handige ruimtes al gespot? Zijn er volop. Fietsen in de schuur, jassen aan de kapstok in het achterportaal en daar zit dan ook nog eens de bijkeuken, ideaal om na het sporten of werk gelijk die outfit bij de was te doen.

Hebben we boven uiteraard ook nog, dus trap op en ja zeker, ook die tweede vaste trap is aanwezig, zodat voor de zolder telt, dakkapel erop en/of dakramen erin en die 4e slaapkamer is een feit. Op de 1e verdieping zijn er nu al 3, waarbij de ‘masterbedroom’ duidelijk de voorkeur zal hebben, met balkon en (xs) inloopkast. En ‘last but not least’ de badkamer, ook hier zal be- en opvallen dat deze niet meer de oppervlakte heeft van vroeger, maar lekker ruim met een klassieke twist en alles d’r op en d’r aan!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1960

Inhoud

500 m3

Perceel

274 m2

Tuin

106 m2
west

Woonoppervlak

145 m2

Location

Berghuizen heeft alles!

Middelbare school

TCC locatie lyceumstraat < 5min fietsen

Food & drinks

Tip: De Lekkernij, tapas & delicatessen!

Basisschool

De Leemstee, zo’n fijne school!

Supermarkt

AH, dichtbij en tot 21 uur open

OV

Pak de trein, je bent er in 5 min

Mediadesk

Timeline

 • 1960

  Het jaar dat…

  …de P.J. Geldermanstraat 6 een feit is!

 • 2008

  Gekocht en gelijk een nieuwe badkamer erin

  Klassieke twist met alles d’r op en d’r aan

 • 2009

  Vlizotrap eruit vaste trap erin!

  Dakkapel erop en/of dakramen erin en die 4e slaapkamer is een feit

 • 2012

  Tadaa, de leefkeuken

  Zoek de verschillen:

 • 2018

  Bye bye garage…

  …hello veranda

 • 2019

  De tuin ‘by night’

  Trots en af en dat jaar is alles ook nog eens buiten geschilderd!

 • 2020

  Yes, daar is ie, vloerverwarming

  Gecheckt door onze mini bouwvakker ;-)

 • 2020

  Ons laatste project hier, de woonkamer

  Toen kwam het huis te koop waar we altijd al naar toe wilden

Energie

Energielabel

E

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, mogelijkheid voor open haard, vloerverwarming gedeeltelijk