Poolsweg 2

Geesteren

€ 398.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Laat je inspireren, dit is een plek waar je straks heerlijk kunt genieten van het buitenleven op een perceel van maar liefst 3.375 m2 en met een schuur van circa 270 m2 heb jij genoeg ruimte en mogelijkheden! Dus heb jij de ambitie om buitenaf te gaan wonen of droom jij ervan om je eigen bedrijf te beginnen aan huis? Hier is van alles mogelijk!

Ga de uitdaging aan, trommel de vakmensen maar vast op, steek samen de handen uit de mouwen en maak er iets moois van!

Wonen
We gaan de woning aan de zijkant van het huis binnen, je hebt vanuit hier toegang tot onder andere de keuken en de woonkamer, de keuken aan de opritzijde, zo kun je zien wie je erf op komt rijden, daarnaast kijk je vanuit hier op je eigen ‘kinderboerderij’ of de speelweide voor de kids en natuurlijk niet te vergeten het mooie buitengebied. Aan de voorzijde van de woning treffen we de woonkamer en kantoorruimte. De speelse indeling van de woonkamer met gashaard biedt je vele mogelijkheden, de uitbouw aan de zijkant is zo’n knusse zithoek waar je heerlijk kunt vertoeven. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede entree. Via deze entree zijn de toiletruimte, ruime badkamer en de slaapkamer te bereiken.

Via de slaapkamer gaan we terug naar de keuken en nemen we de vaste trap naar de eenvoudige eerste etage. We treffen hier de overloop met vaste kasten en 3 slaapkamers.

Tip: denk in mogelijkheden, want na het zien van de foto’s en de plattegronden heb jij, net als wij, vast vele ideeën!

Klussen
Met de aanwezigheid van de ruime schuur, circa 270 m2 (voormalige paardenstal annex opslagruimte) maken we het helemaal aantrekkelijk, dus qua mogelijkheden kun je net even iets verder dromen. Direct aan de schuur is het weiland gelegen, daardoor is de schuur ook geschikt voor het houden van kleinvee. Wens je een werkplaats, of stallingsruimte dan is dit zeker de oplossing!

Tuin
De tuin is rondom de woning gelegen en daar kun je heerlijk genieten van de zon op de diverse terrassen, een plekje in de schaduw of een rondje lopen over het grote perceel. De zaterdagen kun je hier lekker ‘klungelen’ om het huis. Zit dit in jouw bloed dan nodigen we je graag uit voor een uitgebreide bezichtiging!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1935

Inhoud

525 m3

Perceel

3375 m2

Tuin

119 m2
zuidwest

Woonoppervlak

150 m2

Location

Rand Geesteren

Middelbare school

St. Canisius Tubbergen/Almelo

Food & drinks

Afhalen @ Kruidentuin, ideaal deze tijd!

Basisschool

RKBS St. Aloysius

Supermarkt

PLUS

OV

Lijn 64 richting Almelo/Oldenzaal

Mediadesk

Energie

Energielabel

G

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha Tzerra M 28c Plus
eigendom

Verwarming

cv ketel, gaskachels