Raadhuisplein 8 a*

Tubbergen

€ 875 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

Hier woon je boven de Phone House in het gezellige dorp Tubbergen aan het Raadhuisplein. Dit is nummer 8a! Via eigen trapportaal met berging voor jouw fietsen kom je op de eerste verdieping. Loop met ons mee naar de sfeervolle en riante woonkamer met prachtig uitzicht op het gezellige Raadhuisplein. De keuken in hoekopstelling met bijkeuken is aan de achterzijde met toegang tot het dakterras, hier kun je heerlijk genieten van de laatste zonnestralen. On top twee ruime slaapkamers en badkamer.

Welkom
We parkeren de auto op het centrumplein en lopen naar de voordeur van Raadhuisplein nummer 8a. Bij het openen van de deur treffen we een ruime hal met trapopgang en berging voor jouw fietsen. De trap brengt je naar de eerste verdieping. Wat je hier opvalt is het daglicht in het trappenhuis en boven. We ervaren hier direct de ruimte en hebben toegang tot toilet, proviandkast en de living.

Wonen
De woonkamer ligt aan de zijde van het Raadhuisplein, door de vele raampartijen heb je een prachtige woonspot op het centrumplein. Op de vloer ligt een stoere ‘betonlook’ laminaatvloer. Over de opstelling van je meubels, groot of klein, hoef je je geen zorgen te maken er is ruimte genoeg. Het dakterras geeft voldoende ruimte, is gelegen op het noordwesten, genieten maar van die avondzon.

De halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde van deze verdieping. Aan apparatuur in deze keukenunit in hoekopstelling noemen we je een gaskookplaat, wasemkamp en oven. Deze keuken kan nog prima een aantal jaren mee maar we kunnen ons ook voorstellen dat je deze gaat veranderen, opties genoeg! Aansluitend is de bijkeuken, dit is een goede plek voor de wasmachine en een extra koelkast of je voorraadkast.

Twee grote slaapkamers en de badkamer vind je op de eerste verdieping. De masterbedroom is voorzien van vloerbedekking, gipsplafond en strakke wanden. Slaapkamer twee heeft die gave hoogte tot in de nok. De badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel met voldoende kastruimte, vrijdragend toilet en designradiator.

Raadhuisplein 8a Feels like HOME!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1988

Inhoud

375 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

112 m2

Location

Centrum

Middelbare school

Lopend naar St. Canisius

Food & drinks

Genoeg keuze om de hoek!

Basisschool

De Wiekslag

Supermarkt

Plus, Aldi

OV

Julianastraat = 2 min lopen

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Intergas
eigendom

Verwarming

cv ketel