Raadhuisstraat 17

Weerselo

€ 755 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

Dan is er dat moment, dé tijd om op jezelf of samen te gaan wonen. En laten wij daar nou dat perfect passende appartement bij hebben! Begin je jouw wooncarrière hier, start je hem in stijl.

Hup, zet je meubels maar neer, hier huis je zo in! Trendy & compleet naar de woonwensen van nu (keuken, badkamer, toilet en vloer: 2016), kortom dit is huren op niveau.

Het appartement biedt je vele gemakken, geen tuin = geen onderhoud, maar ondertussen geniet je wel op het ‘petit’ terras van het ochtendzonnetje. De slaapkamerdeur open en met een kop koffie wakker worden en de (werk)dag starten hier is onze tip.

Indeling:
Luxe afwerking, functionaliteit & een jonge hippe woonstijl stonden centraal bij de verbouwing in 2016 van de begane grond naar appartementen, leuk om te weten: vroeger zat hier de Rabobank (o.a.). Je komt binnen in de hal, treft de grote bijkeuken/berging, de plek voor de wasmachine en ziet ook de verdeler van de vloerwarming, ja inderdaad vloerverwarming, dus met het woord ‘luxe’ zeggen we echt niets te voel. Verder is hier de moderne zwart-witte toiletruimte en vervolgens loop je door de keuken in. Een super handzame hoogglans keukenunit met inbouwapparatuur. De living heeft mooie lange ramen en is je die stoere vloer als opgevallen? Heel tof, dus hoef je ook niet meer zelf te regelen. In de slaapkamer kun je gewekt worden door de ochtendzon die deze ruimte binnenvalt. Direct de badkamer in, ja, super chique, want deze is ensuite. Wastafel, 2e toilet en een inloopdouche, oftewel, dit is goed vertoeven.

Goed te weten:
* Woonoppervlak 60 m²
* Het gemak vanaf hier: Even snel eten scoren bij of het ijs van Van Olffen, de (vernieuwde) PLUS in voor een boodschap of wat lekkers van Bakkerij Schabbink
* Of juist voor de sportieveling handig: Hardlopen langs het kanaal en een balletje slaan op de tennisbaan zijn van hieruit ideale opties!
* Huurprijs € 755,- per maand excl. gas, water en elektra, servicekosten zijn niet van toepassing
* Als waarborgsom wordt 1,5x de maandhuur gevraagd
* Minimale huurtermijn 2 jaar

More
Less

Facts

Bouwjaar

2003

Inhoud

250 m3

Perceel

0 m2

Tuin

3 m2
oost

Woonoppervlak

72 m2

Location

3000 inwoners, dus een échte plaats!

Middelbare school

Samen op de fiets naar Oldenzaal

Food & drinks

IJssalon Van Olffen, jammie!

Basisschool

Heel veel leren = Aloysiusschool

Supermarkt

De nieuwe PLUS = ge-wel-dig!

OV

Lijn 59 -> Hengelo|Lijn 66 -> Oldenzaal

Mediadesk

Timeline

 • 2014

  Toen nog de kantoren…

  ..van Carint en Rabobank

 • 2016

  De transformatie naar wonen!

  Het jaar dat de eerste bewoners zijn gekomen

 • 2020

  Jouw jaar!

  Vanaf nu kun jij deze timeline verder aanvullen…

Energie

Energielabel

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming

Plattegrond