Sparstraat 33

Oldenzaal

€ 298.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Ben je toe aan verandering? Dat komt goed uit! Deze vooroorlogse – halfvrijstaande woning – uit het jaar 1930 ook! Van brainstormen tot de afwerking, jij kan zorgen voor je eigen stempel. Hoe gaaf is dat?! Daarbij krijg je een riante tuin op een plek waar je ú tegen zegt!

Gelegen in de Sparstraat, een plek die je ongetwijfeld in beweging gaat brengen en staat voor verbinding. Vanuit hier ben je namelijk binnen no-time in het gezellige centrum van Oldenzaal en tegelijkertijd rijd je zo de snelweg op.

De uitstraling van deze klassieke woning is er eentje om verliefd op te worden: knus en gemoedelijk zijn woorden die de woning perfect omschrijven. Achter de authentieke voordeur bevindt zich een woning die toe is aan modernisatie. En achter het huis? Daar verschuilt een aangename (groene) verassing. Old meets new and it is up to you!

Welkom
We stappen binnen in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, maar voordat we deze vervolgen lopen we door naar de woonkamer. Door de erker aan de voorzijde van de woning en de grote raampartij met uitzicht over de tuin is het hier lekker licht. Wat dacht je ervan om de raampartij te vervangen voor tuindeuren, om buiten nóg meer naar binnen te halen? Zomaar een idee!

Keuken
Via de deur in de woonkamer lopen we door naar de keuken, waar we teruggaan in de tijd. Afwassen werd hier namelijk gedaan met de hand en koken op het gasfornuis. Ook hier zorgt het grote raam weer voor lekker veel lichtinval, waardoor het zeker een fijne ruimte is met veel mogelijkheden.

Slapen & baden
De ‘master’ bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een vaste kast en te bereiken via de overloop. Aan dezelfde overloop grenst de tweede slaapkamer met uitzicht over de tuin. De badkamer is recent vernieuwd met inbouwspots, wastafel met meubel, vrijdragend toilet en inloopdouche.

3e slaapkamer
Via de vaste trap bereiken we de zolder, welke opgedeeld is in twee delen. De voorzijde is vergroot met een dakkapel, waardoor het perfect kan dienen als extra slaapkamer. Daarnaast blijft er dan voldoende ruimte over voor de niet-alle-daagse-spullen.

Buiten
Een heerlijke diepe tuin op het noordoosten met ruimte genoeg voor die grote tafel. Ook aan de klussers onder ons is gedacht, namelijk een grote schuur.

Good to know
- Vanuit de keuken is het toilet en berging te bereiken
- De woning beschikt over houten vloeren
- Er is een kelder
- Kunststof dakbedekking op platte dak
- 2 gashaarden in de woonkamer
- Ruime schuur

More
Less

Facts

Bouwjaar

1930

Inhoud

344 m3

Perceel

250 m2

Tuin

135 m2
noordoost

Woonoppervlak

104 m2

Location

Zo’n kenmerkende jaren’30 centrum straat

Middelbare school

TCC Lyceumstraat is vlakbij

Food & drinks

Wandel even het gezellige centrum in!

Basisschool

Franciscusschool of verbouwde Nutsschool

Supermarkt

Kies maar: AH, Jumbo, Aldi of Lidl

OV

Fietsend slechts 3 min. naar het station

Mediadesk

Energie

Energielabel

G

Isolatie

geen isolatie

Warm water

geiser eigendom

Verwarming

gaskachels