Sperwerstraat 3

Oldenzaal

€ 209.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Tijd om de volgende woonstap te maken, jouw eigen plek, jouw eigen huis. Wij zetten de deuren daarom alvast wagenwijd open voor deze fase in jouw wooncarrière: Welkom aan de Sperwerstraat 3 te Oldenzaal!

Veel ruimte, inderdaad, hét kenmerk van dit type woning, combineren we met dynamiek, of beter gezegd: altijd iets te zien en te doen. Vanuit het woonkamerraam volg je straks de verkeersbewegingen van fietsers, wandelaars en auto’s rond het winkelcentrum of wandel via de groene loper naar de Groote Markt of juist de andere kant op, het buitengebied in, beide in 10 minuten. Was kies je? Het luxe dilemma van wonen hier!

Des te verrassender is het dan ook dat de voorkant compleet verkeersluw is, de zijde waar je de keuken treft en waar de eerste zonnestralen de ruimte binnenvallen. Modernisatie is nodig, maar daarna is het ook de perfecte plek voor een vrolijk begin van de dag of om die chefkok in je eens flink te laten shinen.

Echt waar, aan ruimte geen gebruik, dus ieder gezinslid zijn eigen kamer. Let wel, eentje heeft zelfs een eigen kleed-/studiekamer, oftewel dat wordt loten straks om wie deze weet te bemachtigen. Of (en dat kan ook ‘en’ zijn) nodig die vrienden alvast uit, zij kunnen vanaf nu blijven slapen na een gezellige avond. De hele zolderverdieping staat tot hun beschikking! In de jaren '90 als extra verdieping aan de woning toegevoegd, kortom, ze waren al compleet zonder kap en dat verklapt eigenlijk al hoeveel volume je hier gaat treffen!
Vier je deze avond de zomermaanden, is de tuin trouwens een echte aanrader om tot laat te borrellen, te bbq’en en bovenal te genieten van de avondzon die tot laat op het terras schijnt.

Tip: Voor dit alles heb je eerst hun hulp nodig, er moet geklust worden, de handen uit de mouwen en een flinke update naar het wooncomfort van nu. Maar vervolgens heb je dan ook dat huis met het kenmerkende puntdak en volop woonplezier. Met het grote voordeel van heel veel ruimte. Op, ja toch stiekem wel, een heel bijzondere plek in Berghuizen en bovenal ook straks die fijne tuin, op zuidwest, waar je vanaf het voorjaar ongetwijfeld niet meer weg bent te slaan!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1961

Inhoud

434 m3

Perceel

120 m2

Tuin

40 m2
zuidwest

Woonoppervlak

127 m2

Location

Voor: verkeersluw - Achter: dynamiek!

Middelbare school

TCC locatie Lyceumstraat <5min fietsen

Food & drinks

Tip: De lekkernij, tapas & delicatessen!

Basisschool

De Leemstee, ruim bekeken een buurman

Supermarkt

Kijk eens naar de overkant, handig!

OV

Pak de trein, je bent er in 5 min!

Mediadesk

Timeline

 • 1961

  Huis gebouwd

  Toen nog 2-laags met plat dak!

 • 1996

  Daken geplaatst

  Een totaal ander beeld, de daken zijn geplaatst!

 • 2013

  Nieuwe dakbedekking

  Op het deel van de aanbouw bij de woonkamer

 • 2016

  Gevelbeplating

  Samen met de buren is de gevelbeplating vervangen voor onderhoudsarm Keralit

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie, grotendeels dubbelglas

Warm water

cv ketel, elektrische boiler eigendom
Remeha Quinta HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel