Trombonelaan 1

Oldenzaal

€ 338.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Het is een veelbelovende dag en we zijn op de set van het tv-programma ‘Het Perfecte HOME Plaatje’. De fotografen hebben zich verzameld op de hoek van de Trombonelaan en staan met hun camera’s in de aanslag. Vanaf de parkeerplaatsen tegenover bewonderen ze alvast de hoekwoning. De first impression oogt verzorgd en de buitenkozijnen zitten strak in de lak.

De opdracht is glashelder: “Leg de meest sfeervolle en gezellige plekjes van het hoekhuis vast. Elk beeld moet uniek zijn en vertelt een eigen verhaal. Klaar voor de start(er), af!”

Daar gaan de fotografen, snel spieken ze even door het keukenraam aan de voorzijde. ”Dat het een liefdevol huis is, dat zie je meteen. Dit worden te gekke foto’s!” De ene fotograaf loopt via de voordeur en de andere loopt via het voetpad rondom het huis en verkent gelijk die jonge buurt De Graven Es. Meerdere speelvelden voor de kids en vanaf hier loop je zo het stadspark in.

Culinair portret | Daar nodigt de keuken zeker voor uit. Hier ben je voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en de nieuwe greepjes zorgen voor een smakelijk aanzicht.

‘’Klik, klik, klik” klinkt het in de living. De lichte pvc-vloer met hoge plint en warme kleuren op de muur zorgen voor een knus decor. Vanuit het grote raam en terrasdeur speelt de ochtendzon met het lichtinval en zie je de ster van de show al buiten. “Kijk ‘m stralen: die moderne Douglas houten veranda (2020), de plek voor making memories.” Nodig je vrienden uit voor die winter BBQ. Plek voor iedereen in die zonnige tuin met berging en poort achterom. Alleen nog even naar de supermarkt om de hoek en gezelligheid is hier gegarandeerd.

Boven smeken 3 fijne slaapkamers om op beeld vastgelegd te worden. “De charming laminaatvloer is in harmonie met de ruimte.” De badkamer straalt een tijdloze elegantie uit en is voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, wastafel met meubel, verwarmde spiegel met led en vrijdragend toilet.

Tijdens het vastleggen van de foto’s, ontdekken de fotografen de zolderkamer. De creatieve mogelijkheden poppen hier gelijk op. “Een 4e slaapkamer is hier met een dakkapel zo gerealiseerd.” Voor nu laten we het even als de bergkamer, waar volop ruimte aanwezig is.

De winnaar is… | Ieder beeld is hier de winnende! Met volle lof beoordeelt de jury, onze eigen vastgoedfotograaf Compleet Karin, een voor een de foto’s. De fotografen hebben hun best gedaan en op elk beeld is de warme sfeer voelbaar.

En de publieksprijs? Die laten we graag aan jou over! Wij dagen je uit om zelf het perfecte plaatje vast te leggen. Wie weet ben jij wel de winnaar van deze aflevering!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1995

Inhoud

370 m3

Perceel

192 m2

Tuin

67 m2
zuidoost

Woonoppervlak

110 m2

Location

Vooraan op de Graven Es

Middelbare school

TCC de Thij

Food & drinks

Fiets naar de binnenstad

Basisschool

De Bongerd

Supermarkt

Aldi om de hoek

OV

Busbaan om de hoek

Meet the neighbours

2/1 kap links

Linde & Joost

Rechts naast ons

Nr 5.

Mediadesk

Timeline

 • 2019

  Overdracht van onze woning!

  BIG day! De overdracht van de woning
 • 2020

  Overkapping

  We hebben de overkapping laten bouwen in de tuin.
 • 2022

  Update voortuin

  De voortuin was toe aan vernieuwing. Doei buxusmot en hallo strakke, nieuwe voortuin!
 • 2024

  Jouw perfecte HOME plaatje?

  Zit jij de zomer van 2024 gezellig met vrienden en/of familie onder de overkapping?

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas

Warm water

cv ketel, elektrische boiler eigendom
Remeha HR
eigendom

Verwarming

cv ketel