Waterradmolen 11

De Lutte

€ 495.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

De luiken rond de ramen zijn kenmerkend, de dakkapellen en houten topgevels herkenbaar, maar wat vooral opvallend is, hier aan de Waterradmolen 11, het uitzicht! Een doorkijk tussen de bomen laat zien dat het weiland jouw nieuwe achterbuurman is, kortom vanuit de woonkamer is dit beeld er straks om elke dag weer opnieuw van te genieten.

Aan de stempel ‘opvallend’ kunnen we nog een overtreffende trap geven, want als extra extra bieden we hier de optie tot slapen en baden (in luxe) beneden. Oftewel, dit is hét huis om voor altijd te wonen, je nooit meer weggaat en dus ook niet hoeft, zo’n voordeel van een compleet woonprogramma op de begane grond.

Koken
Dat doe je op de meest stijlvolle wijze in deze keuken in stoere houtlook. En tijdens het kokkerellen klets je gewoon gezellig mee met de mensen aan tafel, dit is namelijk zo’n voordeel van het semi-kookeiland. Dé centrale plek van het huis!

Wonen
Onze tip: zet de bank op de positie met het zicht naar de tuin, van dit uitzicht krijg je namelijk nooit genoeg. Ook vallen de laatste zonnestalen van de dag nog net even deze woonkamer binnen en kijk je dus uit op de ondergaande zon. Die laatste kan je de zomermaanden ook lekker binnenhalen door de schuifpui open te zetten. En nu we het toch over de zon hebben, ja zeker, zonnepanelen zijn er ook, 9 stuks maar liefst. Let wel, ze zijn gehuurd, maar het voordeel daarvan: incl. reparatie en onderhoud, oftewel wel de lusten, niet de lasten?

Slapen
Tel even mee, 1x beneden en 2,3 en 4 boven. Daarmee dus geschikt voor een gezin of juist heel veel ruimte voor jezelf of met z’n tweetjes. De masterbedroom beneden is favoriet, een heuse walk-in closet en badkamer ensuite, dat wordt loten straks!

Baden
Een beauty van een badkamer beneden die via de robuuste loftdeur van de slaapkamer gescheiden is. Dubbele wastafel, vrijdragend toilet, inloopdouche en vloerverwarming, het zit er allemaal in. Op de verdieping treffen we er nog een, gewoon netjes is hiervan de juiste omschrijving en dan ook nog mét ligbad, perfect voor de liefhebben of met jonge kids.

Buiten (leven)
Op een plek als deze is het elke dag genieten van het groene uitzicht. Woon je aan een van die mooie straten aan de rand van het dorp De Lutte. Ervaar je pre’s als een tuin op het westen met veranda en ruimte om jouw auto, aanhanger of (mini) camper op eigen grond te parkeren. En maak je niet druk over het schilderwerk, deze zit door een schilderbeurt in 2020 weer strak in de lak.

Resume: dit is wonen met een goed gevoel!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2001

Inhoud

600 m3

Perceel

528 m2

Tuin

300 m2
west

Woonoppervlak

142 m2

Location

Niet voor niets ‘Villa’park Luttermolen

Middelbare school

Fietsen is gezond ;-) -> op naar O’zaal!

Food & drinks

Voor dé fijnproever: De Bloemenbeek!

Basisschool

St. Plechelmus, een veilige leerplek

Supermarkt

SPAR Schreur, lekker lokaal

OV

De A1 als buurman? Juist, kies de auto!

Mediadesk

Timeline

 • 2017

  Het jaar van de verbouwing

  Met als resultaat deze aanbouw!

 • 2017

  Zoek de verschillen ;-)

  Tover de chefkok in je maar tevoorschijn

 • 2020

  Alles weer strak in de lak

  Na een schilderbeurt door de schilders van Oostenbroek

 • 2021

  Op 23 juli om exact te zijn

  Is er een nieuwe c.v.-ketel geplaatst

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk