Zandhorstlaan 126

Oldenzaal

€ 169.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Op jezelf wonen is de ultieme kans om dingen eindelijk op je eigen manier te gaan doen. En waar kun jij dat nou beter doen dan hier aan de Zandhorstlaan 126 in Oldenzaal, want dit huis kun jij nog helemaal omtoveren naar een sfeervol en gezellig #thuis! Welke stijl spreekt jou het meest aan en hoe ga jij straks alles inrichten?

De plek is supertof! Je woont hier aan zo’n gezellig woonplein met parkeerruimte, aan de voorkant een eigen oprit en aan de achterkant kijk je weg tussen de bomen in het groen. Kijken we iets verder: de basisschool en het winkelcentrum zijn hier om de hoek en je bent in no-time op Het Hulsbeek.

Alle pre’s van dit huis hebben we alvast voor je op een rijtje gezet, dus vink die checklist maar af, plan die afspraak voor een bezichtiging en maak een einde aan jouw huizenjacht:

• Een huis met zo’n speelse indeling vind je hier! Living aan de achterkant, dichte keuken voor en aangrenzend die grote hal met nette toiletruimte.
• Het voordeel van een huis waar je nog het een ander aan moet doen: alles is straks hagelnieuw en helemaal naar jouw smaak!
• Zo’n fijne woonkamer met veel ramen, dus veel licht en toch ook privacy mag natuurlijk niet ontbreken. Droom je stiekem al van die mooie bank, bijpassende gordijnen en kriebelzachte vloerkleed in deze woonkamer?
• Alle 3 de slaapkamers op de 1e Verdieping zijn lekker ruim en hoe fijn is dat: op zolder vind je die 4e slaapkamer met een Velux dakraam. En voor de echte rommelmakers hebben we op zolder ook nog extra bergruimte voor al je rondslingerende spullen.
• Ja hoor! Dit is zo’n diepe tuin op het zuidoosten. Hier geniet je dus nog lekker van de ochtend- en middagzon, heerlijk in het groen en daardoor met veel privacy.
• Altijd een eigen plekje door jouw eigen P pal voor de voordeur.
• Dit is het perfecte huis om jouw wooncarrière te starten, want je moet het huis de komende 2 jaar zelf gaan bewonen.
• Last but not least: wat een geweldige #woonspot is dit. De gezelligheid van een woonwijk, winkels pal om de hoek en om de hoek fietspaden naar de hockeyvelden en Het Hulsbeek.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1972

Inhoud

360 m3

Perceel

161 m2

Tuin

71 m2
zuidoost

Woonoppervlak

110 m2

Location

Toffe plek! #deThij

Middelbare school

TCC De Thij, 650 m fietsen

Food & drinks

Snelle hap na ’t klussen @SnackbarDeThij

Basisschool

Direct om de hoek: De Linde

Supermarkt

AH De Thij, net nog helemaal vernieuwd

OV

Halte slechts 1 min fietsen = uitslapen!

Mediadesk

Timeline

 • 1972

  Huis gebouwd

  Door de woningstichting gebouwd en nog altijd in diens eigendom

 • 1977

  Winkelcentrum de Thij

  Hier is met name het laatste jaar veel veranderd, maar je boodschappen haal je nog in hetzelfde gebouw als toen!

 • 2020

  Helemaal jouw huis!

  Tijd voor een nieuwe eigenaar en helemaal klaar voor een update!

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Vaillant Ecotec HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel