Zuivelstraat 38

Oldenzaal

€ 345.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

De verleiding om vooral niet thuis te zijn, is hier groot. Rechtsaf, loop je de stad in, linksaf de Tankenberg op. Én toch zijn we ervan overtuigd dat, oké, na wat kluswerk, dit huis zo goed voelt dat je er het liefste nooit meer weggaat!

Eigenlijk kunnen we hier stellen dat de basis al heel goed is. Kijk maar naar de indeling, tuingerichte woonkeuken, 3 (voorheen 4!) slaapkamers op de 1e verdieping en een betonnen vloer als 2e verdieping, kortom daar zit potentie in. Of naar de echte 2/1 kap kenmerken als oprit, carport en garage. En in die laatste zit de verrassing, enorm, waarbij wij zelfs mogelijkheden tot slapen en baden hier zien. Dit betekent wonen voor altijd op én dat laatste is ook precies wat je op zo’n locatie als deze wilt.

Wij zoeken dan ook de koper aan al het moois dat er als is de overtreffende trap gaat geven, die de mogelijkheden ziet en die van goed beter maakt en dan in combi met deze onwijs mooie locatie gaat zorgen dat dit het allerbeste huis gaat worden!

Wij zien die kansen zeker en raken al helemaal enthousiast van de:

Woonkamer & keuken:
Zowel aan de voor- als achterkant valt het daglicht volop binnen, plek voor een grote eettafel is er en wij zien hier bijvoorbeeld wel zo’n nieuwe keuken met kookeiland voor ons straks. Laat je de wanden stuken en misschien wel die gave tuindeuren plaatsen zijn dit ongetwijfeld de favoriete leefruimten in huis.

Vele kamers:
3 keer een slaapkamer maar liefst en dit waren er vroeger zelfs 4, dus ieder zijn eigen slaapkamer of gewoon lekker veel ruimte voor jezelf en je hobby’s! Meer, meer, meer? Kan, plaats een vaste trap en dakramen of -kapellen en er ontstaat nog zo’n volwaardige verdieping met heel veel ruimte om leuke dingen mee te doen.

Tuin:
Niet groot, maar laat dat dan gelijk een uitdaging zijn om het maximale eruit te halen. En let op, aan privacy geen gebrek. Wat te denken van zo’n charmante patiotuin, groen erin, muren schilderen in zo’n toffe tint en gave loungeset plaatsen, zeker weten dat je hier straks niet meer weg bent te slaan.

Praktische items:
Ruim eigen oprit, jouw auto staat pal voor de deur onder de carport, superhandig. Maar ook de giga garage met zijentree om niet direct in de leefruimten binnen te komen na zo’n flinke wandeling in je nieuwe ‘achtertuin’ de Tankenberg.

Toekomst hier:
Wat te denken van een vaste trap en dakramen of nog beter een dakkapel. Of maak het zo dat je nooit meer weg wilt en hoeft met slapen en baden beneden, die enorme garage kan hiervoor de perfecte ruimte zijn.

Na dit laatste punt kunnen we natuurlijk de ideale vraag stellen: Ga je die toekomst hier aan? Wij zeggen alvast: ‘Welkom aan de Zuivelstraat 38!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1964

Inhoud

447 m3

Perceel

217 m2

Tuin

32 m2
west

Woonoppervlak

89 m2

Location

Ja, dit is ‘m hoor, postcode 7573!

Middelbare school

Bel van TCC Potskamp is bijna te horen!

Food & drinks

Op < 5 min. lopen = de Groote Markt

Basisschool

De Drie Eenheid -> passie voor talenten

Supermarkt

AH-Jumbo-Lidl-Aldi, kortom keuze genoeg!

OV

Pak de trein eens, vanaf hier een optie

Mediadesk

Timeline

  • 1964

    Bouwbedrijf Brouwer-Zuurwelle vraagt de vergunning aan

    Voor 6 woning aan de Zuivelstraat

  • 2022

    Jouw tijd, pak jij de kans?

    Dit is een huis met mogelijkheden op een toffe plek!

Energie

Energielabel

G

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Bosch 26 HRC
eigendom

Verwarming

cv ketel