de Esch 19

Saasveld

€ 580.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Deze woning is voor de levensgenieter in het gezellige Saasveld, vol comfort en eentje waar al je woonwensen alvast voor je zijn gerealiseerd. Het vrijstaand wonen met view op de speeltuin, grote oprit en carport zijn alvast de start van je wishlist. Over het plaatje aan zich hebben we nog niet gesproken, maar van de donkerrode steen in combinatie met de zwarte markiezen welke op zijn beurt weer matchen bij de gevelbekleden worden we natuurlijk al erg happy.

Saasveld, het gezellige dorp voor iedereen! Ligt middenin het voor Twente zo kenmerkende coulisselandschap. Haal de verse broodjes bij de ambachtelijke bakker en het overheerlijke vlees bij de plaatselijke slager. Stap vervolgens op de fiets voor een prachtige fietstocht door de omliggende bossen, glooiende akkers en gezellige dorpen.

Licht, ruim, strak
De hal brengt ons in de woonkamer, waar het licht je tegemoetkomt. Niet 1 of 2, maar 3 gevelramen telt deze heerlijke ruimte waarbij het lichtspel wordt versterkt door de erker. De strakke wanden zorgen voor de finish-in-touch, waardoor het een gevalletje is van meubels plaatsen en wonen maar.

Voor de kookliefhebbers
De plavuizen nemen de vloer over en dan weet je dat je in de leefkeuken bent beland. Hier kunnen de schoenen uit want je geniet van een verwarmde vloer. Het schiereiland is zo geplaatst, dat je tijdens het koken gemakkelijk kunt blijven kletsen met je gasten aan tafel. De wandkasten zijn voorzien van inbouwapparatuur voor die extra luxe uitstraling. Wederom heerlijk licht door de openslaande tuindeuren en de dubbele gevelramen tot aan de grond.

Bergen, werken, wassen
Grenzend aan de keuken is de bijkeuken welke ideaal is voor extra voorraad. Meer ruimte nodig? Check die ideale kelder! Een kantoor aan huis nodig? Voilla, daar is de extra kamer. Ook ideaal als ‘chillroom’ voor de kinderen. Wassen gebeurt momenteel in die grote garage, waar daarnaast ook nog eens plek genoeg is voor de fietsen of de motor.

Ruimte voor het hele gezin
Aan de overloop op de eerste verdieping grenzen 3 riante slaapkamers en de badkamer. Suprise! Een 4e slaapkamer nodig? We nemen de laatste deur en hallo daar, hier wacht een grote verrassing op jou. Groot is zacht uitgedrukt. Een perfecte ruimte voor wellicht wel jouw wellness-, sport-, of hobbyruimte. What you want. En dan nog iets verder doorlopen… daar is je 4e slaapkamer!

De nok in
De vlizotrap is de route naar de zolder, waar je wederom verbaasd zult staan van de ruimte. Je kampeerspullen kunnen hier droog worden opgeborgen, ditzelfde geldt voor je ski’s en dergelijke. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek.

De tropische tuin
De groene wand achter de vijver zorgt voor een extra vrij gevoel en zodra je onder de overkapping zit heb je het idee dat je op vakantie bent. Bbq aan, muziek er op & ge-nie-ten. Vervang je de vijver liever voor een ‘echt’ zwembad of ligweide? Jouw keuze.

Een kijkje nemen? Vinden we leuk!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1996

Inhoud

760 m3

Perceel

418 m2

Tuin

143 m2
noord

Woonoppervlak

182 m2

Location

Gezellig Saasveld

Middelbare school

Met z'n allen op de fiets

Food & drinks

Bruins

Basisschool

Bernardus

Supermarkt

Bakker, slager...

OV

De bus brengt je

Mediadesk

Timeline

 • 1996

  Bouwjaar

  van deze topper 

 • 2005

  Een geweldige leefkeuken gecreëerd

  Ruimte voor iedereen 

 • 2024

  Jouw nieuwe favoriete plekje?

  Dat kan! 

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Remeha Calenta 40C CW5
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk