Frielinkstraat 12

Harbrinkhoek

€ 349.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Stijlvol wonen met unieke kenmerken, zoals de knipvoegen in het metselwerk, de elegante hanenkammen boven de ramen, koperen goten met gootklossen en de topgevels aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van hout. Dit alles samen zorgt voor de karakteristieke uitstraling dat de woning te bieden heeft.

Een riant perceel waarop de woning een perfecte ligging heeft gepositioneerd. Het ruime bijgebouw met meerdere compartimenten en onbegrensde mogelijkheden in de achtertuin zal je versteld doen staan, zodra je hier een stap binnentreedt. Met eigen oprit, welke grenst aan de Pastoor Eshuisstraat, biedt deze woning een heerlijk vrijstaande leefomgeving. Met dank aan de huidige eigenaren, doordat ze de woning altijd goed hebben onderhouden.

Gelegen in Harbrinkhoek, het dorp dat ook wel bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gezelligheid en tevens rustig wonen. Samen met Mariaparochie vormt het een hecht dubbeldorp. Het verenigingsleven staat hoog in het vaandel, waardoor er altijd wel wat te doen is.

Woonkamer
Dankzij de grote én vele raampartijen is het een heerlijk lichte ruimte. De houtenvloer in combinatie met de gashaard zorgen voor een warme en knusse sfeer. Een perfecte ruimte voor zowel de tv-hoek als de plek voor de hoge tafel, welke garant staat voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Keuken
Aangrenzend aan de woonkamer. Wat dacht je van een open keuken? Zomaar een idee. Het gevelraam zorgt hier voor een prachtige inkijk in de tuin. Een ruimte met vele mogelijkheden om het aan te passen aan jouw wensen; we denken graag met je mee!

Kantoor
Middels de hal/entree te bereiken en je raadt het al, wederom heerlijk licht. Tevens voorzien van een vaste kast, waardoor ‘opgeruimd staat netjes’ hier van toepassing zou kunnen zijn. Er kan gesproken worden over een multifunctionele ruimte omdat het ook perfect kan dienen als speelkamer voor de kinderen.

1e verdieping
Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en de nette badkamer welke is voorzien van ligbad, wastafel, vrijdragend toilet en een inloopdouche. De voormalige badkamer biedt kansen: een inloopkast, plek voor de wasmachine en droger of wellicht een separaat toilet.

Tuin
De parel welke je als eerste begroet, zodra je op z’n Twents achterom komt. Zodra je via de voordeur de woning betreedt, zal het achter portaal met toilet je leiden naar de tuin. Met een kavel van 500m2 kan er gesproken worden van een unieke grootte met een plekje voor eenieder van het gezin. Een duikelrek voor de jongste, een voetbaldoel voor de oudste en een terras gericht op de zon voor de volwassenen.

Wonen en genieten gaan samen.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1965

Inhoud

350 m3

Perceel

500 m2

Tuin

132 m2
west

Woonoppervlak

108 m2

Location

Op de hoek

Middelbare school

St. Canisius Almelo

Food & drinks

Bistro Kampkuiper

Basisschool

St, Alphonsus

Supermarkt

Dagwinkel/Eskerplein

OV

Halte Kampkuiper

Mediadesk

Energie

Energielabel

F

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Trendline HRC30 CW5
eigendom

Verwarming

cv ketel