Geert Grootestraat 20

Albergen

€ 369.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Dit is jouw kans voor de toekomst, de plek & de buurt die je gelijk dat goede gevoel geven, hier wil je wonen. Denk in mogelijkheden, steek de handen uit de mouwen en benut de kansen welke deze vrijstaande woning te bieden heeft. Daarna is het genieten geblazen op deze leuke plek in het dorp!

In één vloeiende beweging vink je al een tal van punten op je woonwens-checklist af.

Vrijstaand wonen op een kavel van 414 m2.
Genieten van de ochtendzon en de avondzon voor die ontspannen zomeravonden..
Van een woonkeuken naar een leefkeuken? Absoluut mogelijk! We maken graag ruimte voor culinaire avonturen.
Een mega(!) garage of hobbyruimte om al je projecten en passies te huisvesten.
Vier slaapkamers staan paraat, maar de vijfde? Die wacht op de tweede verdieping met dakkapel, klaar om in gebruik te worden genomen.
Kortom zoek jij vrijstaand wonen met ruime garage, waar je zelf de finishing touch nog aan kunt geven? Dan is deze woning absoluut een aanrader.

Dingdong…

Aan de voorzijde kom je binnen, de hal door en je loopt direct door naar de woonkeuken, plaats hier je nieuwe keuken of kies voor een doorbraak en maak er één grote leefruimte van, zo kan de nieuwe keuken ook nog worden ingericht met een kook-/spoeleiland. Aansluitend tref je de doorzon woonkamer waar je aan de achterzijde door het grote raam zicht hebt op de tuin of plaats hier een schuifpui, zo betrek je binnen met buiten. Praktische ruimten aanwezig: een bijkeuken met opstelplaats cv installatie en uitstortgootsteen, toiletruimte en tochtportaal waar je achterom kunt binnenkomen, welkom!

1, 2, 3, 4…

Loop je mee naar boven, 4 slaapkamers staan paraat, ieder gezinslid zijn eigen plekje. Even moderniseren en deze kamers zijn weer piccobello, welke kleur kies jij? De nette badkamer met vrijdragend toilet en douche is toegankelijk vanuit de overloop, wil jij een ruimere badkamer? Met 4 kamers behoort dit zelfs tot de mogelijkheden.

De 5e slaapkamer

Die wacht op de tweede verdieping, bereikbaar met de vaste trap en klaar om in gebruik te worden genomen. Ook hier is voldoende bergruimte en een diversiteit aan mogelijkheden.

Ben jij die ‘handige Harrie’ of degene met familie en/of vrienden, met twee rechterhanden, dan maak jij hier vast wat moois & woon je vrijstaand!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1963

Inhoud

443 m3

Perceel

414 m2

Tuin

110 m2
noordoost

Woonoppervlak

131 m2

Location

Albergen

Middelbare school

Op de fiets naar Tubbergen/Almelo

Food & drinks

Morshuis of naar Fraans Marie

Basisschool

Kadoes

Supermarkt

Boodschappen doe je bij de Coop

OV

Lijn 66 brengt je

Mediadesk

Timeline

  • 2024

    HOME regelt een klusshirt, fix jij het team?

    Jouw klusseizoen

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Ecomline HR
eigendom

Verwarming

cv ketel