Oude Lossersestraat 30

Oldenzaal

€ 189.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

The sky is the limit. Yes, daar houden wij wel van! Dit is de 3e woonlaag van het complex, check, dat leuke uitzicht is er dus. Kijk over de huizen, naar het prachtige Boerskotten, of de andere kant de #bewogen Enschedesestraat met de F35 fietssnelweg naar Enschede.

Kan het nog beter? Jazeker! Dit is het grote type, dus met een extra slaapkamer en daardoor 67 m2 woonplezier. En nóg zo’n voordeel van dit appartement, is dat er helemaal niet zo heel veel hoeft te gebeuren om er jouw plekje van te maken. Zo gaan de badkamer en keuken nog prima een ronde mee!

Finishing touch | Dat is wat dit appartement nodig heeft. Een laatste creatieve stempel. Kom maar op met die leuke kleuren aan de muur, een gewaagd behangetje en stijlvolle. Alles om er helemaal jouw plekje van te maken. Er is een grote living en 2 slaapkamers staan tot jouw beschikking.

Grote eettafel? | Oprecht een fijne kamer, deze woonkamer! Er is gekozen voor een doorbraak van één van de oorspronkelijke slaapkamers en daardoor is een ruime doorzonkamer gecreëerd. Doorzon, check, dus lekker veel licht én met aan beide kanten een balkon. Met al die ruimte is er dan ook genoeg plek voor de superzachte hoekbank en grote eettafel.

Lounge & storage | Loungen op het vergrote balkon op zuid of de loggia op oost. Jij zegt het maar! Ook aan bergruimte is gedacht, want wat je zal verbazen is de grote berging in het souterrain. Genoeg plek voor al je spullen en fietsen, een stuk 10 kan je er wel kwijt. En zo heb jij de keuze: pak je de stadsfiets via de Groene Loper naar de binnenstad, de boodschappenfiets naar het winkelcentrum of je mountainbike voor een route door het groene Boerskotten? Hier is het allemaal om de hoek!

Good to know | Er geldt een zelfbewoningsplicht van minimaal 2 jaar.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1967

Inhoud

200 m3

Tuin

15 m2
West

Woonoppervlak

67 m2

Location

Quattro upstairs!

Middelbare school

TCC Lyceumstraat: 5 min. fietsen

Food & drinks

Oldenzaal of Enschede?

Basisschool

De Leemstee, 3 min. fietsen

Supermarkt

Winkelcentrum Zuid-Berghuizen

OV

Bushalte voor de deur

Mediadesk

Timeline

 • 1970

  Good old times

  Hier was de skyline nog vrij 

 • 2022

  F35 Fietssnelweg

  In no-time met de fiets in Enschede!

 • 2024

  Move your feet!

  Ga je voor snel verhuizen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 • 2024

  Finishing touch

  Kom maar door met jouw kleuren, gewaagde prints en stijlvolle vloeren!

Energie

Energielabel

C

Isolatie

muurisolatie, dubbel glas

Warm water

elektrische boiler huur

Verwarming

blokverwarming

Plattegrond