Wijntjeskamp 13

Oldenzaal

€ 649.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Thuis voelen is een kwestie van positieve energie. En dat is precies wat we hier in alle opzichten gaan ervaren.

Energie als duurzame factor (label A). Een warmtepomp, muurisolatie, een dik pak dakisolatie en met de 44(!) zonnepanelen en nieuwe dakbedekking die er op liggen, is het huis niet alleen gasloos, maar ook bijna energieneutraal.

Energie doordat er ook gelijk een ‘ik-ben-thuis-gevoel’ ervaring is. Licht, warmte en een groene omzoming die 100% privacy waarborgt zorgen voor die aangename sfeer. Heel veel kamers, werken aan huis en een volledig woonprogramma op de begane grond maken dit, naast een duurzaam, ook een familie-, business-als generatieHOME is.

Als familieHOME
Met veel kamers en 2 badkamers
Tafelen met de hele familie aan een heel grote eettafel. De ‘chefkok’ kletst ondertussen door de semi-kookeilandopstelling mee en hoeft niets te missen. Met de doorkijkhaard als roomdivider is er een onderonsje mogelijk in het zitje aan de voorzijde. Uitbuiken met zijn allen op de enorme bank is het scenario voor daarna. Iedereen kan blijven slapen. Er zijn nu 4 kamers ingericht als slaapkamer en er zijn 2 badkamers. Maar als de familie langzaamaan wat uitbreidt en aanhang en kleinkids erbij komen, dan toveren we de werkkamers en garderobekamer in een mum van tijd om. Zo komen er snel 3 bij en is er nog steeds een praktijkgedeelte over om te werken of bijvoorbeeld als speelkamer.
In 2020 is de nieuwe keuken geplaatst. Wat een heerlijke plek is dit om te koken met zicht op de tuin en op de eettafel; de eters gaan ongetwijfeld zorgen voor een nieuwe keukenprins(es).

Als businessHOME
Met Cato Elderinklaan 1 als extra adres, met aparte ingang.
Wonen aan de Wijntjeskamp 13 en werken aan de Cato Elderinklaan 1, klinkt als 2 totaal verschillende adressen, maar is samen 1. De achterzijde van de Wijntjeskamp sluit namelijk aan op deze straat en vanaf hier is er een eigen entree naar wat vroeger een huisartsenpraktijk is geweest en de afgelopen jaren ook als salon heeft gediend. Dit betekent dat jouw bedrijf hier wederom een eigen plek kan krijgen als dit een wens is, waarbij bezoekers het privégedeelte niet zien en betreden, kortom dit blijft echt privé. Geen ambities dan zijn een speel- en werkkamer ook een perfecte invulling en t.a.v. dat laatste is het toch ideaal dat je binnen 3 seconden vanaf het bureau op de bank zit.

Als generatieHOME
Een huis voor altijd, vlakbij het Hulsbeek park.
Zo opgebouwd dat het voldoet aan elke levensfase en het biedt vele mogelijkheden. Als (samengesteld) gezin, waarbij vele slaapkamers en meerdere badkamers relevant zijn. Ruimtes als speelkamer(s) kunnen fungeren of juist om te studeren. En voor daarna, want het is lifecycleproof doordat het volledige woonprogramma op de begane grond is gesitueerd. Tip voor jezelf: kies de allerlaatste slaapkamer. Fabuleus met badkamer ensuite en het genietmoment van elke dag door de gordijnen te openen met zicht op de prachtige groene tuin met diverse terrassen.

Als duurzaamHOME
Klaar voor de toekomst
Met alle voorzieningen die in 2020 zijn aangebracht, is een grote sprong gemaakt van de jaren ’70 naar nu. Met een warmtepomp, 44 zonnepalen, muur- en dakisolatie zijn we hier de tijd vooruit en gasloos (op de doorkijkhaard na).

Buiten het HOME
Is het één met de seizoenen. Het voorjaar al buiten vieren, beschut en volop zon in de tuin (van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat) zijn de ingrediënten die daarvoor aanwezig zijn. De zomer met lange avonden onder de veranda maar ook in het najaar, moet je beslist zelf ervaren, want het kenmerkende groen van de wijk én op Het Hulsbeek verschieten dan van kleur.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1972

Inhoud

1085 m3

Perceel

576 m2

Tuin

220 m2
zuidoost

Woonoppervlak

285 m2

Location

Alom bekend, ‘De Kampen’ zijn groen!

Middelbare school

TCC De Thij geef jouw wijsneuzen les

Food & drinks

Sushi, pizza of friet -> WKC De Thij

Basisschool

Maar liefst 4 keuzes in de wijk!

Supermarkt

Iets vergeten? AH is tot 21 uur open

OV

Lijn 65, Enschede -> lijn 60

Mediadesk

Timeline

 • 1972

  De bouw van 17 patiobungalows

  Destijds genaamd plan ‘De Zandhorst’

 • 1994

  Uitbreiding

  Een extra slaap-, bad- en garderobekamer

 • 2007

  46 m2

  extra grond gekocht

 • 2020

  Het jaar van verduurzamen

  44 zonnepanelen, een warmtepomp, dak- en muurisolatie

 • 2020

  Tadaa

  De 3e badkamer eruit, deze erin!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

elektrische boiler eigendom

Verwarming

mogelijkheid voor open haard, warmtepomp, gashaard

Plattegrond