Floris Radewijnsstraat 7

Albergen

€ 379.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

De verrassing zit hem achter de deur. Letterlijk. De voordeur brengt je binnen in de hal waarbij de lat direct hoog wordt gelegd voor de rest van de ruimtes. ‘Enorm’ is hier het passende woord. Tegelijkertijd is het woord ‘kansen’ die omhoog popt. Want pfoe, die heb je hier voor het hele huis! Woonkamer, extra kamer, keuken, kelder, bijkeuken, vaste kasten, 4 slaapkamers + badkamer & een grote zolder. De achterdeur brengt je naar het groene geluk. Wat een tuin.

Even de deur uit voor een snelle boodschap doe je lopend richting de Coop. De Tukkers in Albergen heb je binnen no time met de fiets bereikt en na de derde helft bij Morshuis ben je ook zo weer in huis. Perfecte woonspot toch?

Entree
De entreehal is anno nu een ruimte aan zich waar je trots op mag zijn met de trap en garderobenis als eye catchers. Laat deze nog meer spreken door ze in de kleuren te maken waar jij van houdt. De andere tip volgt later ;).

Woonkamer
De vele raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte ruimte en de tussenwand voor afscheiding van de extra kamer. Deze laatste kan er gemakkelijk tussenuit, waardoor er één grote living ontstaat en daardoor perfect is voor jouw chillplek.

Keuken
Ensuite deuren zullen hier ongetwijfeld prachtig staan! Zo kan er een mooie leefkeuken ontstaan. Tip: wat dacht je van het vergroten van de keuken zodat er ruimte ontstaat voor je eiland én lange tafel? Hoe wij dit in gedachten hebben vertellen we je graag tijdens de bezichtiging.

Bijkeuken
Twee deuren verder daar is de plek voor de extra koelkast, wasmachine, droger en cv-ketel. Eigenlijk gewoon die ideale ruimte voor extra voorraad en opberg.

1e verdieping
Rechtdoor op de overloop en je loopt het groen tegemoet. Dan hebben we het nog niet over de tuin maar dit keer de badkamer. In principe een prima ruimte maar we kunnen ons voorstellen dat je deze graag een update geeft. Daarnaast grenzen 4 slaapkamers aan de overloop welke allemaal beschikken over vaste kasten. Een van de kamers biedt toegang tot het dakterras, en je raadt het al: ook deze is groot.

Zolder
Als er aan pakruimte nog niet genoeg is, is daar de vlizo trap die je nog een verdieping hoger brengt. Een perfecte plek om je kampeertent droog te stallen, evenals je ski’s en toebehoren.

Tuin
De groene muur staat erover en duidelijk en zorgt voor een groot gevoel van privacy. We kunnen niet anders stellen dan dat dit een heel lekker plekje is om gewoon even niks te moeten en lekker languit te genieten van die zonnestralen.

Hobby
Voor de knutselaars onder ons is de schuur. Naast het feit dat deze plek geeft aan je fietsen of eventueel auto, kan er prima een werkbank in waardoor er gesleuteld kan worden. Of misschien wel geschilderd, gepuzzeld… wat je maar wilt!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1969

Inhoud

498 m3

Perceel

426 m2

Tuin

170 m2
zuidwest

Woonoppervlak

131 m2

Location

Dichtbij alles van Albergen

Middelbare school

St. Canisius

Food & drinks

Morshuis

Basisschool

Basisschool Kadoes

Supermarkt

Coop

OV

Met de bus

Mediadesk

Timeline

  • 1969

    Bouwjaar

    van de woning

  • 2023

    Tijd voor (deels) nieuwe kozijnen

    Materiaal: kunststof dit keer 

Energie

Energielabel

E

Isolatie

grotendeels dubbelglas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit
eigendom

Verwarming

cv ketel